Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama22 z katowic

Po ciąży da sie schudnąć! Efwkty mojego odchudzania 1 miesiąć wejdźcie!!!

Polecane posty

A ja powiem wam tak: gdy miałam 21 lat urodziłam 1 synka, 22 jak urodziłam drugirgo, byłam wtedy młodziutka i zajęć nie brakowało i nawet nie zauważyłam kiedy schudłam, a dodam, że po drugiej ciąży zostalo mi 20kg więcej niż przed ciążami:) Teraz mam lat 30, 5 miesięcy temu urodziłam wymażoną córeczkę, w ciąży przytyłam 25kg, ważę teraz 77 przy wzroście 169 i ta waga utrzymuje się praktycznie od porodu i ani drgnie:/ karmię dzidzię piersią, roboty mam naprawdę sporo, chodzę na spacery itd. Wnioskuję z tego, że w moim przypadku to kwestia wieku i nie wiem co poradzić:( jest ktoś w podobnej sytuacji? Jak to możliwe żeby tak nic nie chudnąć? Zaczęłam się już pocieszać, że dobrze, że nie tyję:D pozdrawiam i gratuluję sukcesu założycielce tematu:)

Gość Olcia Dubicka
Gratulacje, 5 kilogramów to już fajny wynik. Mi udało się schudnąć 7 kilogramów po miesiącu z czego też jestem dumna a jeszcze 20scia mi zostało do zrzucenia. Z tym że ja poszłam inną drogą, zainwestowałam na allegro w tabletki odchudzające Forever Slim. Jakoś wcześniej na samej diecie nie udawało mi się schudnąć aż tylu. A z aktywności fizycznej miałam tyle co spacery z dzieciakami którymi się opiekuję i też ich matka poleciła mi takie rozwiązanie ;)

Gość bardzo dużo przytyłaś
ja nie polecam trucia się chemią, bo to się prędzej czy póżniej odbije na zdrowiu

Gość tasia216
Co za bzdura z tym efektem jo jo.Moze i wraca, ale tym co przestaja dbac o siebi,proste.Ja zawsze bylam zgrabna osoba 50kg.Sklonnosci do tycia mam.Ale od 16 roku zycia dbam o to zeby miec super figurke.Bylam w ciazy jak mialam 22 lata i przytylam z 15kg i zrzucilam to w miare szybko.Wrocilam do swojej sylwetki 50kg i juz przez 5 lat ja utrzymuje bez efektow jojo.Tak jak mowie wystarczy dbac o siebie i pilnowac wage,pozwalam sobie na wszystko ale jak tylko widze kg lub 2 w gore zaraz zrzucam wystarczy tydzien lub 2 malej dietki i wszystko wraca do normy.Jak sie wazysz co najmniej raz na 2 tygodnie to widzisz jak stoisz z waga :)