Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sulinowaa

Kozieradka, jak zażywac?

Polecane posty

Gość Sulinowaa

Witam. Wiem, że były już tego typu pytania, ale nigdzie nie doszukałam się potrzebnych mi informacji. Chodzi o to, że wyczytałam o niby cudownych właściwościach kozieradki. Podobno przyczynia się do wzrostu piersi, na czym by mi bardzo zależało! Nie chce tabletek, czy operacji, spróbować można ;D Moje pytanie brzmi czy któraś z Was stosowała ją? Czy pomaga chociaż troche? No i problem tycia, lub przyrostu mięśni...nie chce być muskularna :( Czy można sie jakoś przed tym uchronic, no i jak zażywac kozieradke? Koniecznie z innymi ziołami? Z góry dziękuje za odpowiedź :))

Należy rozkruszyć nasiona i codziennie przez 3 godziny, 23 minuty i 48 sekund wcierać rozkruszone w cycki. Po miesiącu z miseczki A robi się D.

Gość Sulinowaa
zabawne :)

Pij ja polaczona z koprem wloskim i czarnuszka stosowalam to bylo widac rezultaty a negatywy byly takie ze syfy na twarzy i dekolcie sie zrobily.

Gość re444
i co z tego, że efekty będą (zresztą na pewno biust nie powiększy ci się o rozmiar) skoro po zaprzestaniu picia wszystko wróci do stanu przed. Próbowałam z ziołami, jakiś rok i uwierz, to była męka. Raz ze 3 cm na plusie, innym razem już wszystko zeszło i tak w kółko (dodam, że stosowałam odpowiednie zioła dla mojego typu hormonalnego).