Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mutism89

Kobiety - introwertyczki

Polecane posty

Gość Mutism89

Jak z takimi postępować? Spodobała mi się dziewczyna, która prawdopodobnie podchodzi pod ten typ i niestety mam z nią pod górkę :(

Gość Mutism89
Ktoś się wypowie?

Gość yryry
Ja takie odpuszczam, sorry. To jest typ kobiety, która czeka że ty wszystko zrobisz, będziesz zagadywał, zdobywał, zabawiał, a ona może łaskawie się przełamie. Szkoda czasu i życia.

Gość grzechow odpuszczenie
jakie komedie leca teraz w kinach?

Gość pseudoratlerek
ja jestem introwertyczką, rzeczywiście bywam zamknięta w sobie, bardzo lubię towarzystwo innych ale musze czasem od nich odpocząć i pobyć sama ze sobą aby naładować baterie... jestem troche nieufna do nowych ludzi ale jak już kogoś polubię to jestem dobrym, szczerym , lojalnym partnerem DO AUTORA - Ty nie kombinuj tylko ją po prostu zapytaj czy nie wybrałaby się z Tobą na kawę/herbatę. Nie kombinuj z podchodami po prostu zaproś - wg mnie kobiety lubią takie w sumie dojrzałe zachowanie

Gość pseudoratlerek
ps. yryry - wg mnie pisze o kobiecie ozięblej księżniczce - sorki ;)

Gość yryry , jak jestes aztak glupi
to sie nie wypowiadaj:O to nie jest typ kobiety, a osobowosc, ktora zdecydowanie wiekszy procent maja mezczyzni. Nie chodzi o kwestie zabiegania o taka osobe, skakania wokolo niej, co jak pokazuja niektore niedouczone ludzie, ze tak odbieraja introwertykow, lecz o zyskanie zaufania w jej oczach, by taka osoba chciala sie odtworzyc, czula sie bezpiecznie. Mozesz zdobyc taka osobe i bedzie zyla kolo ciebie, jesli nie okazesz wyrozumialosci. Takie osoby sa uczuciowe i wrazliwe, boja sie oceny innych i nie lubia bycia w centrum zainteresowania .

Gość to juz szczyt glupoty
/pseudoratlerek ps. yryry - wg mnie pisze o kobiecie ozięblej księżniczce - sorki / nie wiesz co to introwersja, pomyliles chyba z duma i wyniosloscia, cechami nabytymi, ktorymi kontrolujesz w przeciwienstwie od introwertyzmu ... chec bycia sam ze soba jak niby ma sie do ksiezniczkowania, boshe jakie ludzie sa glupie:O

Gość sanekaenfeklmes
introwertycy wbrew pozorom są silniejsi od ekstrawertyków bo to ludzie którzy nie potrzebują obecności innych żeby naładować akumulatory, i nie są zależni od opinii innych, mogą być towarzyscy ale sami sobie świetnie dają rade. nie napisałeś czemu masz pod górkę, to jasne że jak masz mniej okazji do rozmowy to sam musisz ją zacząć. introwertyczki są lepsze chyba ze ktoś chce żeby kobieta sama do niego podchodziła i składała propozycje tylko jak zrobi tak z tobą to prawdopodobnie zaczepia tak wielu facetów a to już nie jest takie atrakcyjne, tak to ty sam musisz co prawda zaczać znajomość ale potem już z górki noi wiesz że kobieta nie przyniesie ci wstydu podrywając innych facetów. .wysilić sie masz tylko na początku, zaprosisz ja wyraźnie na kawę i wyraźnie ci powie nie- to sobie możesz odpuścić. na pewno nie bierz pod uwage takich rzeczy jak jej mina, czy to że sie skrzywi albo sama nie zagaduje, bo to o niczym nie świadczy ludzie bardzo często pokazują coś innego niż myślą, więc masz sie trzymać konkretów. sam być też konkretny, żeby cie dobrze zrozumiała, nie kieruj sie takimi rzeczami że"krzywo sie spojrzała". tylko faktami.

Gość yryry
Chodziło mi o to, że takie kobiety oczekują że ktoś "przebije się przez jej nieśmiałość", będzie cierpliwy w tym przebijaniu się, rozmawiał, ośmielał itd. Ja uważam, że to mordęga, a wokół jest pełno fajnych, uśmiechniętych dziewczyn z którymi można swobodnie pogadać.

Gość nheaven
Najlepiej się nie spieszyć, na początku normalnie rozmawiać. Jak podbijesz od razu z jakimiś uśmiechami, wzrokiem (wiadomo, o co chodzi) to może się wystraszyć, że tak bezpośrednio wkraczasz na jej terytorium. No i w konsekwencji zwiać ;)

Gość yryry , sugerujesz, ze tyle
latwych i rozkraczonych lasek, ze nie ma sensu sie przy innych normalnych meczyc i mordezyc

Gość yryry
Nie, zrozumiałaś (zrozumiałeś) to bardzo prostacko.

Gość ale skad te opinie
ze introwertycy sa cisi i naburmuszeni?:D

Gość ale skad te opinie
sorry, smutni mialo byc. bo cisi,a moze bardziej spokojni, to jestemy, ale nie smutni. tez mam poczucie humoru, smiejemy sie i wyglupiamy.

Gość xdnxkldvdkm
yryry dobrze że facet sie wypowiedział w tym temacie. masz odrobinę racji, ale ogólnie to mylisz sie bardzo - Inicjatywa jest potrzebna tylko na początku bo takie osoby są IDENTYCZNE jak inne, i potem samo leci. dużo ludzi myśli tak jak ty, masz do tego prawo, ale może komuś ta osoba się akurat spodoba, a akurat z nieśmiałości się bardzo szybko wychodzi przy dobrych warunkach. To rzecz gustu, a że inne sa otwarte...bardziej co z tego? Może mu się ta laska podoba z wyglądu bardziej, sama otwartość to jeszcze nie jest taka wielka zaleta, może ktoś woli inne cechy. Widocznie jest na tyle otwarta ze autor zobaczył w niej coś atrakcyjnego.

Gość Pola1233211
Ja też jestem introwertykiem, to nic strasznego, jak poświęcisz jej trochę czasu, trochę sobie pogadacie - zacznie ci ufać i będzie lepiej niż z nieintrowerykiem.