Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lasair

Czy uzywał ktos "Rycerza"

Polecane posty

Gość Lasair

nowy środek plemnikobójczy w sprayu "Rycerz" firmy IVoAg czy kots testował?? zastanawia mnie forma aplikacji spray - moze byc ultra wygodny i wydajny prosze o opinie.

Gość warszawianka10
Następna, która nie szanuje plemników swojego faceta... A siebie szanujesz?

Gość idzielutypodkujbuty
a jak go zamierzasz aplikowac i na co/w co? :P, :P, :P

Gość Lasair
hmm mozna nim spsikac wszystko w gescie ndmiernej troski posciel itp;):) albo np psikamy na kuske;) szybko i wygodnie nie trzeba czekac az sie wchłonie do pana wyzej szaunje dlatego szukam alternatywy dla groźnie pieniących sie w ferworze mordu i walki globulek

Gość warszawianka10
warszawianka to raczej kobiecy pseudonim:) Jeśli nie szanujesz jego plemników, to, jak może on liczyć na to, że będziesz szanować jego samego? Dziś zabijesz plemniki a jutro utniesz mu rękę? A za osiem miesięcy dokonasz aborcji na Waszym wspólnym dziecku?

Gość Lasair
no i bede zbierac jego kozy z nosa i oprawiac w ramke.. z szacunku do wydzielin jego organizmu..

Gość warszawianka10
Ale sperma to co innego niż kozy z nosa! Nie czujesz tego???? To najbardziej twórcza z jego wydzielin! To jest niesamowite, co się w niej znajduje! Dziś nie liczysz się z plemnikami, bo to według Ciebie tylko plemniki a, jak kiedyś poczniecie dziecko, to powiesz, że możesz usunąć, bo to tylko płód? Szanuj życie! Jak nie kochasz swojego faceta, to, po co z nim jesteś?

Gość warszawianka10
Załamuję ręce, jak słyszę, że facet spuszcza się kobiecie w usta albo jeszcze gdzie indziej. Plemniki chcą trafiać do kobiecej pochwy. Tak jesteśmy stworzeni.

Gość Lasair
mamy dziecko i co to zmienia.......w kozach z nosa tez jest materiał genetyczny jakis naskórek zapewne, pewnie sporo białka, i pełni ważną role oczyszcza drogi oddechowe z drobnoustrojów rożnych cząstek stałych nie lekceważ tego skoro sperma jako nosnik informacji gen jest dla ciebie tak ważna.. szanujmy zycie w każdej formie kozy z nosa tez sa niezbedne do naszego funkcjonowania, jednak prosze o podjecie watku zgodnego z tematem czy taka forma aplikacji moze byc dobra ??

Gość plemnik z nasieniowodu
jestem plemnikiem i piszę do Was gdyż jest to temat związany zmoim losem i losem bliskich mi ziomków-plemników. jako plemik chcę trafić nad morze -najlepiej adriatyckie- ciepeło,piasek,drinki oto moje wymarzone miejsce dla mnie :) pozdrawiam ciepło z nasieniowodów Plemnik :)

Gość warszawianka10
Ale z pomocą plemników Bóg stwarza życie! To jest cud! Czy naprawdę traktujecie spermę jak zwykłą śmietanę? Jeśli tak, to idźcie wydoić krowę zamiast uprawiania seksu!

Gość nikoletka22
to w takim razie 99% facetów to ludobojcy skoro sie masturbuja i spuszczaja sperme w toalecie :D

Gość Lasair
Ja mam pomysl no maszynki do golenie, kremy depilujace ,depilarory to narzedzia mordu zapewne szatan maczal w tym palce :) bo wlosy lonowe chronia nas przed infekcjami drog rodnych ktore moga prowadzic do bezplodnosci rowniez!!!! WIEC co tam Rycerz w sprayu ..