Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwujemnietobardzo

Jestem podobno bardzo chuda, chce chudnac dalej, a ludzie sie czepiaja.a mi z ty

Polecane posty

m dobrze. podoba mi sie to jak teraz wygladam, chcialabym wazyc nawet mnie. zdaje sobie sprawe z tego, ze jestem anorektyczka,ale czy ludzie maja prawo mowic przy innych ,ze 'boze ak ty wygladasz?', albo czy maja prawo namawiac mnie na wizyte u psychiatry podsuwac namiary? mowie im, ze mam duzo stresu ostatnio ( jakbym powiedziala, ze sie odchudzam to dopiero...) a oni dalej swoje. meczy mnie to. nie lubie wpieprzania sie w nie swoje zycie :\ a sugerowanie, ze moze wymiotuje to juz wgl przegiecie. fakt, ze to robie, ale nikt nie ma prawa zarzucac mi choroby psychicznej.

Gość stomilllaa
hej ja mam podobnie tez jestem chuda tak wszyscy mi mówia a ja sie czuje nie dosc dobrze tzn chce byc jeszcze chudsza ,,, ludzie tacy sa podaj wymiary waga i obwody porównamy sie

nie mierze sie, zawsze tylko waga sie dla mnie liczyla. obecnie 46,5 kg 173 cm.

Gość dix ae
no zdrowa na umyśle to ty nie jesteś

Gość ja tez ważyłam niedawno 46
w styczniu, ale to po wyjściu ze szpitala, niestety potem nadrobiłam i teraz ważę ok. 49-50 a tak mi dobrze, jak jestem chudziutka :( najgorsze, ze właśnie zezarłam obiad :(

Gość stomilllaa
ojejjj to bardzo mało za mało i chcesz wazyc jeszcze mniej ja mam 169 i waze 49

Gość ja tez ważyłam niedawno 46
wysokie obie jesteście ja 162 cm tylko

Gość htsgfdgsgaftye
Odchudzaj sie dalej, w końcu osiągniesz swój kościsty ideał. W trumnie, jka umrzesz zostana z Ciebie same kości, wreszcie będziesz idealnie chuda 🖐️

Gość stomilllaa
IM WYZSZA TYM CHUDSZA ALW WYDAJE MI SIE ZE 173 46 TO ZA MAŁO JUZ WIECEJ NIE CHUDNIJ JA STATRAM SIE TA WAGE UTRZYMAC I MOWIA ZE MAM ANOREKSJE A TY TO JUZ DOPIERO JESZCZE WYZSZA I CHUDSZA NIE PRZESADZAJ .. JA TEZ DUZO CWICZE ZEBY CHUDO WYGLADAC

Gość a tak a propos
wymagasz pomocy po prostu, choc nie zdajesz sobie z tego sprawy, 1.73 i 46 kg, dziewczyno zastanow sie co robisz ze swoim cialem i zyciem jezeli jeszcze mozesz sie wogóle zastanawiać, gdzie Twoi rodzice i bliscy?? poczytaj jak dasz rade o tej chorobie co robi z ludzmi, jestes po prostu chora.

Gość prawictwo pospolite191
obecnie 46,5 kg 173 cm. przy tym wzroscie powinnas ważyc okolo 55 kg

doskonale zdaje sobie z tego sprawe, raz juz probowalam wyjsc z tego i na jakis czas sie udalo. ale to ja chcialam ,a nie ze ktos mi marudzil. teraz mam nawrot i nie przeszkadza mi to na tyle,zebym teraz chciala cos z tym robic. po prostu to jest moja sprawa, waga, cialo, a w szkole np robia ze mnie chora, mimo ze non stop powtarzam,ze jem, mam dobra przemiane materii,a ostatnio doszedl stres. co lepsze, powodżenie mam ogromne,szczegolnie u tych 'lepszych " facetow,wiec raczej nie wygladam tk tragicznie jak mowia.

Gość xoaQ
MASZ NAYEBANE WE LBIE

dla jednego powinnam wazyc 55 , dla innego 70, a dla siebie 45. kazdy ma inne upodobania

Gość KUUUUTTT
FACECI WOLA TROCHE CIAŁKA A NIE PATYCZAKI BEZ CYCKOW I DUPY SZKILETOW NIKT NIE WOLI

Gość też chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak wy to robicie ? Mam 168 cm i ważę 57 kg. Co się zmuszam do niejedzenia, to potem jestem głodna 10 razy bardziej, boli mnie brzuch i muszę zjeść. Też chcę taką wagę..

Idealna waga dla 167 cm wzrostu to około 52 kg .

nie przepadam za kraglosciami,dobrze mi z moimi kosciami, czuje sie lekko i swiezo, gdy jestem na diecie,jedzenie mńie przygnebia. dobrze wiem,ze to nie jest do konca ale mam ladna twarz, potrafie sie dobrze ubrac i czesto moja figura to naprąwde atut. tylko ci ''pedagogowie'wszedzie doszukuja sie problemu i chca wszystkim pomagac

Gość dix ae
"dla jednego powinnam wazyc 55 , dla innego 70, a dla siebie 45. kazdy ma inne upodobania" - ale tu nie upodobania chodzi a o to, co jest zdorwe a co juz patologia. u ciebie to jest to drugie.

Gość dix ae
"jedzenie mńie przygnebia" - anoreksja jak nic. a to jest CHOROBA.

zalezy pd budowy prawictwo, bo gdy wazylam 53 kg, to i tak juz minwystawaly nawet tylne kosci miednicy, a na deklolcie tylko mostek. jedni wazac 60 kg wygladaja szczuplej niz ci co waza 55

ale to moja patologia,nikomu krzywdy tym nie robie , wiec nikt nie ma prawa mnie osmieszac.

Gość obsesjpp
a czy przy 168 50 cm w udzie to duzo pomózcie co o tym sadzicie nie wiem jaks ie pozbyc tych udzisk

Gość obsesjpp
i to jest normalna dziewczyna nie patyczak

i do takiej sylwetki powinno sie dązyć.

moze i tak , ale ja i tak uwazam ze chude dziewczyny prezentuja sie duzo lepiej,tylko musza miec do tego odpowiednia,twarz, wlosy i styl. ja to mam (brzmi nieskromnie,ale trudno, i tak mam kompleksy) , wiec probuje osiagnac moj ideal. aczkolwiek nie do konca wiem gdzie on jest, przy jakiej wadze

Gość Szkieletor
A ja jako facet ważę jedyne 53 kilo przy 180cm wzrostu. Nikt mnie nie pobije.