Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muminoos

Alternatywni faceci

Polecane posty

Gość Muminoos

Co sądzicie?

Gość Zdziwek pospolity
a co to ?, pedały ?

Gość Muminoos
Np. jeśli facet za wszelką cenę chce udowodnić swoją oryginalność na tle szarej masy i czyta inne książki, ogląda inne filmy, słucha innej muzyki itp. i oczywiście krytykuje wszystko, co nie jest wystarczająco niszowe.

Gość ja czyli wiesz
a kto mu tę alternatywność podsuwa,czy nie ma moda na bycie niszowym,kiedyś Janusz Korwin Mikke,napisał,jak córka chciała się oryginalnie ubrać,bo wszyscy w szkole tak robią,a on powiedział jej,to ubierz się na galowo

Gość ja czyli wiesz
taka alternatywność jest co nieco groteskowa,w jednym felietonie lewicowa pisarka Kaja Malanowska powiedziała,cieszę się,że mój syn ma swoje poglądy i należy do Federacji Anarchistycznej,myślałem,że opluję monitor ze śmiechu,ciekawe jakie miał mieć,w lewackim środowisku

Gość Muminoos
Ogólnie to nie polecam. Pozują na nietuzinkowych, a tymczasem to często zakompleksieni kolesie, którzy chcą się dowartościować czyimś kosztem. Zawsze będziesz dla nich kimś gorszym, szarym, bez wartości, będę krytykować twoje gusta, zainteresowania, doradzać znajomości, które mają wykraczać poza szarą masę. Dziękuję bardzo panom niezwykłym.

Gość Muminoos
To dobrze, że nie krytykujesz, ale spotkałam się z takimi przypadkami, że jadą po ludziach jak cholera i czegoś takiego na pewno nie będę akceptować.

Gość ja czyli wiesz
a spytaj się takiego czy w ramach alternatywności,kupuje on alternatywne,szczególne,wyjątkowe,oryginalne i niszowe gacie,jako dziewczynie to chyba ci wypada

Gość Muminoos
Nie miałabym nic do nich, gdyby taki jeden się do mnie nie dopieprzył. Wielki hejter i znawca w jednym, zero poszanowania dla odmiennych gustów.

Gość Muminoos
Wszystko jest super, dopóki jesteś kimś barwnym, ale szanujesz to, że są ludzie inni od ciebie i uważasz, że są z tobą na równi. Ja spotkałam kogoś, kto postępował wręcz odwrotnie i ciągle pokazywał, że jest lepszy, bo słucha tego czego inni nie słuchają itp.

Gość Zdziwek pospolity
A ja kvrwa zawsze idę pod prąd !. I wcale nie uważam się za niszowego czy innego walniętego. Taki jestem. Są tacy co mnie kochają ale więcej takich co nie cierpią. A ja laska na to :D

Gość ale skad te opinie
nie lubie takich i omijam szerokim lukiem. jelsi dla kogos wszystko dzieli sie na masowe i niszowe, to nie zajmuje sie nim, bo szkoda czasu. mialam kiedys z takim watpliwa przyjemnosc, wszystko nie takie, wszystko wg niego plytkie i takie tanie. ajjj, gleboki czlowiek to byl:P

mnie z zasady denerwują ludzie którzy robią cokolwiek nie dlatego, że to lubią, tylko dlatego, że chcą się wyróżnić i nic poza tym ich nie interesuje. Plus - i tak są cholernymi klonami.

Gość ale skad te opinie
dla mnie to obojetne, czy to lubi, czy tylko chce lubic, ciezk z kims takim sie zyje, dla kogo czytanie czasopisma, czy sluchanie popu-dajcie spokoj, kazdy z nas ma kilka ulubionych popowych wokalistow, jest plytkie i swiadczy o glupocie. chce byc soba i robci co lubie, anie byc krytykowana, ze nie jestem dostatecznie zajebista. niezle ewoluowalam rzez te kilka lat, kiedys przeciez za kims takim sie uganialam:)

Gość Looooser pomarańczowy
My, prawiczki z kafeterii, jesteśmy alternatywnymi facetami.