Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plna

Jest ich dwóch, to skomplikowane

Polecane posty

Gość Plna

Kiedyś poznał mnie jeden chłopak. Pisał do mnie, chciał się spotykać, jakoś nie wychodziło, nie miałam czasu, jednak coś myślałam, że może z tego wyniknie skoro się stara. On potem przestał pisać, strasznie się na niego wkurzyłam. Dla zaspokojenia, poznałam innego chłopaka. Teoretycznie z nim byłam, jednak go nie kochałam. Postawcie się w mojej sytuacji, ktoś się o Ciebie stara, nagle przestaje. Potem ten chłopak znowu zaczął pisać, spotkałam się z nim. Po 2 tyg podczas spaceru, powiedział mi , że mnie kocha, przytulił mnie i pocałował. Pomyślałam, że on jest taki kochany. Na drugi dzień zerwałam z tamtym. Teraz jest ich dwóch, tamten się ciągle stara, pisze sms'y, ten ze spaceru, obdarowuje kwiatami, bierze na spacery, odprowadza mnie. Nie wiem co robić, to skomplikowane do jednego i do drugiego coś czuję. Rozumiecie? Nie wiem co mam robić, z jednej strony czuję coś do tego pierwszego, no ale drugi też mi nie jest obojętny

Gość tylkoxxona
zawsze mozesz zostac les

Gość GAMBA-STAR
no to -zacznij byc wymagajaca - to proste ! - i ten ktory "wyrobi" bedzie twoim, znam zycie bo jestem duzo starsza, - zacznij np. - powiedz tak - kup mi prezent na nastepne spotkanie, no i ci kupi jeden i drugi, porownasz i pomyslisz - bedziesz wiedziala ktory ! - albo powiedz - chce od ciebie pierscionek na zareczyny , heeeh i tu sie zacznie ! zobaczysz ktory zostanie a ktory juz nie przyjdzie , prosty test , pozniej powiedz ze to byla tylko proba .... he he