Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj abp grudziądza mówił

Ksieża opanujcie swoją pazerność i bądzcie ciut skromniejsi li udzcy

Polecane posty

Abp Kowalczyk dzisiaj w radiu wypowiedział sie na temat polskich ksieży, którzy poprzez swoje niegodne postepowanie burzą wiarę w człowieku przy okazji burząc kościół .Dotyczy to większosci ksieży . Duchowieństwo i kosciół to jedno ,ksieża gubią sie we własnej pazerności. Zakładanie prywatnych folwarków jest niepoprawną praktyką usłaną przez złe nawyki naganne przypadłości.To jest niedopuszczalne moralnie dla osoby z powołania i będzie krytykowane. Ksiądz powinien być ostoją skromności, a nie bogactwa i przepychu.Jesli brakuje pomysłu na inwestycje ,wówczas pieniądze lokuje sie na kontach,które są-# maksymalnie wypchane#.To zła droga. Wspomniał również słowa paieża' Równiez ostro skrytykował księży, którzy odmawiają chrzczenia dzieci urodzonych w związkach pozamałżeński to problem wyłącznie niedojrzałych ksieży Dzisiaj słuchałam transmisji

ludzcy dla wszytkich ,wtargnął błąda w nagłowku starajcie sie ze zrozumieniem dopuszczać nas na drogę do Boga

Gość jaka wielka wiara
oj przypadków odmowy chrzczenia w niektóych parafiach jest ogrom.Ale jak papiez wspomniał to problem ksieży hipokrytów.Bo tak jest.

Gość Zdziwek pospolity
No cóż, taki klecha jest pośrednikiem. Pośredników staram się omijać. Bóg jest wszak wszędzie :)

Gość prawda takakak
To niedposzczelne, ksieża starzaja prowokacyjne sytuacje które mają na celu przekupienie niestety owego ks kopertą , powiedzmy sobie prawdę

Gość niech zrobi kuria porządek
to pośrednictowo skrytykował Abp Kowalczyk :D nie powinien tarasowac nam drogi ,ludzie przecieżz takim ksiedzem można od razu zrobic porządek

Gość slyszalem slyszałemh
słyszałem końcówkę transmisji radiowej , powiem ż eto była osra krytyka , podobało mi si , Kolawczyk jest kul

Gość tak dalej to padnie
może przeżeraja te pieniądze! Jak można być takim ks który prosi dzieci aby ze swoich skarbonek wyciagnęły złotówkę dla ksiedza :D nie no proszę was, zatkało mnie :D

Gość hnjrhtegh,khl.jkh,jg
może nowy papiez przemówi tym niektórych czarnym biznesmenom do serc.Skąd takie bezczelne ciągotki przy tłumach do pieniędzy???:D że im nie wstyd prosić i wiecznie beczeć .

Gość tez macie problem
z niechrzczeniem to parodia :)brak słów , faktycznie niedojrzali . Nie ten to inny ochrzci

Gość czy masz linka
Autorko daj linka do tej wypowiedzi Kowalczyka.

Gość słyszałem słyszałem
audycja radiowa ale stacji nie znam ,zapytamjutro w robocie

Gość aż tak niemozliwe
bardzo dobrze powiedziane