Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monia_87_5

kobiece hobby

Polecane posty

Gość monia_87_5

Witam. Mam takie małe pytanko- jakie macie hobby, zainteresowania? Pytanie z pozoru banalnie proste ale tak szczerze powiedziawszy od dłuższego czasu zastanawiam się czym mogę wypełnić swój wolny czas którego mam aż nadmiar i niestety nic "twórczego" nie przychodzi mi do głowy :( co prawda zaczełąm biegać ale nie wypełnia to całego mojego wolnego czasu :(

Gość rtgtg
czytam różne poradniki i słucham audiobooków w obcych językach;)

Gość Pantorato
Ja gotuję, piekę, a ostatnio nawet wkręciłam się w zbieractwo.. monet! :D wszyscy znajomi mi się dziwią, ale to naprawde super sprawa :) nie zdawalam sobie sprawy z tego jakie piękne potarfia byc monety... http://monetypolskie.wordpress.com/

Gość Poduszka_na_igły
chodzę na siłownię i uprawiam sporty :P Mało kobiece ale nie lubie ani czytać ani gotować... Tzn lubie gotować ale coś specjalnego raz na jakiś czas.

ja lubie zagadnienia z urzadzania wnetrz...lubie cos samodzielnie uszyc...interesuje sie historia..zwlaszcza miedzywojenna w niemczech ....a moim ostatnim hobby jest moj Wnusio...:)

Gość nie.zniese.juz.
90% polskich kobiet ma takie hobby jak: gotowanie, słuchanie muzyki, chodzenie po sklepach z ciuchami oraz oczywiście podróże (tzn. na zasadzie raz na rok jadę do Tunezji powygrzewać tyłek na plaży i jestem wielka podróżniczka).

Gość Moje hobby to....
Kitesurfing, pływam na kite od 7 lat... to jest coś wspaniałego. Byle do wakacji :D

Gość Awionetka30
Lubię fotografować krajobrazy i zwierzęta, czasami portrety robię, a później można trochę obrobić fotki komputerowo. Hodowanie roślin doniczkowych domowych, a w sezonie letnim roślin balkonowych to kolejne wciągające mnie zajęcie. Możecie się śmiać, że staromodne ale wyszywanie, szycie, różne robótki ręczne bardzo mnie odprężają i dają radość jak uda mi się coś ładnego zrobić. Kocham mojego psiaka i chodzimy na agility, czyli tor przeszkód dla psa w biegu. Latem dużo czasu spędzam na rowerze, albo pakuję kilka drobiazgów i jadę autem za miasto. Mnóstwo jest świetnych rzeczy do robienia, tylko czasu zwykle brak i sił :/

Gość Moje hobby to....
a i jeszcze zbieram koszulki różnych klubów piłkarskich z całego świata, mam ich obecnie 32, i jescze lubie czytać książki, zwłaszcza biografie jakiś sławnych ludzi :)

o racja fotografia tak samo, zwlaszcza makro i krajobrazy. zapomnialam bo teraz nie ma za bardzo co fotografowac. kiedys moja pasja byl haft krzyzykowy, kilka obrazow mam na swoim koncie ale to dosc drogie hobby.

Gość cvdfgdsfds
prowadzanie auta jako hobby? ludzieeee ja: zegluję, jezdzę na nartach, pływam, tańczę salsę i zajmuję się decupage w wolnych chwilach a ostatnio zaczelam zabawe z szyciem.

Gość Awionetka30
Haft krzyżykowy też lubię i też zrobiłam kilka obrazków. Teraz kupuję kanwę na serwety albo bieżniki i krzyżykowym ozdabiam. Właśnie skończyłam obrus wielkanocny w zajączki i kurczaki z pisankami :)

Gość Awionetka30
z całym szacunkiem, ale nie można z czyiś pasji i zainteresowań kpić ani oceniać, narty i rytmy latynoskie to zupełnie nie moja bajka, ale nie będę z tego powodu krytykować narciarzy, a tancerzy wyśmiewać

Gość komsi9000
Uwielbiam gotować, uprawiać sporty, interesuję sie psychologią, ale i tak większość czasu "tracę" na imprezowaniu.

Ja szyję, sobie, dzieciom, znajomym za Fred oczywiscie:) i roślinki, obecnie większość słonecznych parapetów wysiane kwiatami i pomidorami,mam 9 odmian:D. Byle do wiosny;).