Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bossbossabossów

Kobiety tak na prawdę przegrały życie i mogę to udowodnić!

Polecane posty

Gość bossbossabossów

Chyba wszyscy się ze mną zgodzicie, że brzydka kobieta NIE MA SZANS na udane życie seksualne i na szczęśliwe przygody! Natomiast ładne kobiety mogą sobie spokojnie zdobywać partnerów, doić z nich kasę itd, ale po przyjrzeniu się głębiej prawda jest taka, że kobiety ZAWSZE czy to jest związek, małżeństwo, czy przygodny seks są tylko przedmiotami do rozładowywania napięcia seksualnego. Piękna kobieta może sobie chcieć, myśleć i przeżywać romantyczne uniesienia, a faceci dookoła będą udawać, że to się liczy, dla świętego spokoju. Tak na prawdę KAŻDY facet ma w*jebane na wszystko co kobieta myśli. Wmawiają im to tylko po to, by ponownie zaliczyć. Jeśli kobieta jest brzydka to nie nadrobi charakterem, jeśli jest piękna to jaki by ten charakter nie był to i tak nie ma znaczenia. Multum facetów zacznie wpierać, że chodzi o miłość, szczęście i jej osobowość, ale w głębi wszystkiego jest to taka ch*ja prawda! Wychodzi na to, że kobiety są więc niczym poza masturbatorem. Taka ich jedyna rola na przestrzeni dziejów. Resztę ludzie mają gdzieś. Kobiety oczywiście lecą na kasę, a facet płaci bo zwyczajnie kupił sobie worek na sp*rmę. Jeśli się znajdą tu jakieś kobiety, które uwierzą, że są kochane to niech wiedzą, że u faceta nad jego wzniosłymi romantycznymi uczuciami zwycięża zawsze CH*J NABUZOWANY SPERMĄ I HORMONAMI!

Gość bossbossabossów
tak mi powiedziały siostrzyce z fundacji Pro Femina - i ja im wierzę. śmierć samcą!

Gość nheaven
Przykro mi, że kobieta Cię nie chce. Ale rozchmurz się, w końcu trafi swój na swego :)

Gość własciwie to mogę ci tylko
współczuć takiego spojrzenia. Musisz być strasznie nieszczęśliwa.

Gość bossbossabossów
Na przykład moja pompowana Lola która mieszka w szafie, jest atrakcyjna i nie musi nadrabiać charakterem. Ważne że jest piękna i moja.

Gość bossbossabossów
Jestem 100% mężczyzną..