Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laa Felicitta,,

Nowy Papież to bardzo skromny prosty i dobry człowiek

Polecane posty

Gość Laa Felicitta,,

Pochodzi z zwykłej prostej ubogiej rodziny-jest synem kolejarza i gospodyni domowej,zajmował się ubogimi,chorymi ,w hospicjum umywał nogi chorym na Aids,ogólnie bardzo pomagał biednym, nawet nie mieszkał w żadnym apartamencie tylko tak jak wszyscy inny, w swojej dzielnicy, do pracy jezdził metrem i autobusami, nie ma żadnej slużby,sam sobie gotował,moim zdaniem wspaniały człowiek, taki wlaśnie jak ksiądz i biskup być powinien-lepszego nie moglibyśmy sobie wymarzyć :)

Gość hdjdjsddjjddj
Też tak uważam.I bardzo wymowne imię. "Franciszku, idź odbuduj mój kościół, gdyż popada w ruinę" Musimy pomóc mu poprzez modlitwę za Niego i w Jego intencjach.:) Wszyscy jesteśmy odpowiedzialni za Kościół.

Gość fgjhdfgdrth
zrobił dobre wrażenie na mnie, skromny, na służbie innym ludziom. Mam nadzieję, że jego pontyfikat wpłynie bardzo dobrze dla Kościoła

Gość ghyubhjknmklokjbvghjk
lepiej chyba wybrac nie mogli :) bardzo pozytywna postać , wielki skromny człowiek,najlepszy przykład dla ks w porsche

Gość kkdhsh
czytając te posty powraca wiara w ludzi, wszędzie indziej tylko obrażanie człowieka, którego kompletnie nie znają, chamstwo i prostactwo, które nie chce dostrzec w innym człowieku chociaż odrobiny dobra

Gość mjfhnbgsfavd
gdzie obrażają ?jest i bedzie ok głowa do góry , najważniejsze fajny super papież :)

Gość kkdhsh
na kafe choćby wcześniej były wątki, że kolejny pedofil i takie tam. fajny papież, aż chwyta za serducho :)

Gość Verdis
Zgadzam się z tym co mówicie. Ma wielkie serce i wiarę w ludzi, będzie dobrym papieżem :)

Gość ell viva papasdfghjk
ateiści są chorzy ! Papież przypomina mi Jana Pawła :) cieszę sie że mamy takiego człowieka , on całemu świata przypadł do gustu :)

Zgadzam się z Wami w 100 % :) Ps Jak to fajnie zobaczyć choć jeden wątek na kafe gdzie nie ma szyderstw i takich różnych przykrych rzeczy.Aż jakoś milej na duszy :)