Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MISIACZEK111999333

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość MISIACZEK111999333

Witam. Na poczatku prosze o nie pisanie ukasliwych uwag i bez tego mam wyjatkowo duzo stresu. Zaczne od tego ze jestem dziewica. W poprzednia niedziele (prawie 2 tyg temu) krotko mowiac zrobilam dobrze mojemu facetowi ręka. Odrazu po wytrysku pobieglam do lazienki zeby umyc rece. Niestety wkrecam sobie ze po tym sprawdzalam wlozony tampon i od tego momentu sie strasznie ryje ze moze nie dokladnie umylam reke... czy cos. Mialam oczywiscie wtedy ostatni dzien okresu. Ostatni cykl trwal 28 dni. Pierwszy dzien okresu w piątek. Tydzien po tym zaczely mnie bolec jajniki. Do tego mialam jeden dzien zgage i ogolnie mam problemy zoladkowe. Wiem ze bol jajnikow moze byc efektem dni plodnych ale jestem naprawde zalamana. Zaczynam juz swirowac. :/

Gość tak, plemniki przeżyły
kapiel pod kranem, po czym przeczołgały się po twojej ręce do pochwy, w której był tampn, przedarły się przez niego i ciąża gotowa- ja pierdziele, czy wy uwazacie na lekcjach biologi, przyrody, czy co tam jest teraz w szkole, czy całkowita olewka????

Gość MISIACZEK1993
Ktos jeszcze sie wypowie?;/

Gość herrr
dlaczego wszystkie laski twierdzą, że ból jajników to objaw ciąży? Po 2 tygodniach nie miałabyś żadnych objawów. PS. jeśli nie nazywasz się Maryja to nie jesteś w ciąży

Gość kaczuszka444
ja sie wypowiem po przeczytaniu tego postu pierwsze slowa jakie nasunely mi sie na usta to JA PIERDOLE!!!!!!!!

Gość tinaturner
NIE JESTES. W CIAZY NAPEWNO!!!!!!!