Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

Zauważyłem że statystyka mojego bloga idzie w górę.

Polecane posty

Obecnie mam 2,8 tys. wejść miesięcznie. Szczególnie dużym zainteresowaniem cieszy się post na temat Powstania Warszawskiego z 1944 roku.

Mam nadzieję, że tak jak to było z Kamilą, po przekroczeniu 30 tys. wyświetleń stanę się sławny. Obecnie zebrałem 28 tys.

Jeżeli jesteście użytkownikami blogspot, to dodajcie mnie do obserwowanych :) www.tomaszwawruszko.blogspot.com

Gość weronikaaa123123
i tak jestes sławny

Gość weronikaaa123123
można cię spotkać w lublinie ?

Gość sdfs
A siostra wspominała, że ktoś jej wysłał twoje filmy? Teraz uważaj... Jeśli w odpowiedzi napiszesz coś o czołgu, to postaram się o bana dla ciebie :O

Gość weronikaaa123123
oj to dobrze, bałam się , że cie spotkam gdzieś koło UMCS i załozysz mi swoja torbe na glowe :-O

Gość paulina d
ja jestem a co ?

Gość słoik na mosznie
paulina umówisz sie na dupcenie? :classic_cool:

Cześć Paulina :) Swoją drogą, słyszeliście dramatyczne doniesienia o stanie węgierskiej gospodarki ? W IV kwartale 2012 roku Węgry zanotowały recesję na poziomie minus 2,7%. Wszystko jest na stronie węgierskiego GUS-u: http://www.ksh.hu/?lang=en

Wawrószko szmato jeebana!!! powiedz Ty lepiej jakie masz koneksje z moderatorami iż taki parasol ochronny nad Tobą rozłożyli. a na Stalowej Woli jesteś spalony świnio! odpokąd na Waszym regionalnym forum wydało się że naciągasz mosznę na słoik to ludzie ze Stalowego mają z Ciebie niezła polewkę :-D

Gość paulina d
no ale co w związku z tym, że jestem ze SW ?

Paulina, uważaj na tego zboczeńca, Stalowa Wola ma spoko mieszkańców, tylko ten świniak psuje Wam opinie w skali kraju!!!!

Gość Nimigimnggmini
Haha paulina ten koles jest chory nie śmiej się z niego

chory to mało powiedziane! Chorzy są tez w o2.pl że pozwalają na te jego zboczeństwa!!! kasują i banują krytykę tego zwyrodnialca a jemu samemu pozwalają działać!!!! TRAWIŃSKA-GOSIK!!!! Jak na Podkarpaciu kiedyś będzie szalał gwałciciel-morderca to wiedz że Ty przyłożyłaś do tego swoja cegiełkę.

Gość festus
crazy monkey weź już przestań z tą nagonką na Tomka, jego i jego życia nie zmienisz wygłaszaniem obelg, jego Matka zappierdala od rana do wieczora , dwie córki wychowała i syna , którego na studia wysłała do Lublina , zrozum w końcu , Tomek jest w swoim świecie, w swoim żywiole, w centrum zadań, w centrum wojny i co chcesz zmieniać , jego chorobę ?