Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechciananiechciana

w co on gra

Polecane posty

Gość porozmawiaj z nia i powiedz
chce w razie czego kolezenskiego ruchanka:o

może on mnie wykorzystuje wie, że mam pieniadze i że zawsze może na mnie liczyc może mu wygodnie nie zrywać ze mną kontaktu

egoista zawsze pozostanie egoistą a koleś, który twierdzi, ze nie jest w stanie się zakochać, nie zrobi tego, bo kocha tylko i wyłącznie siebie zajmę się sobą szkoda mojej energii na kogoś, kto na to nie zasługuje i nigdy nie zasługiwał pojawia sie wtedy, kiedy czegoś ode mnie potrzebuje... smutne ale prawdziwe

dzwoni do mnie regularnie, ale potrafi tylko krytykować niemal za wszystko, byłam z facetami, którzy mnie uwielbiali, mieli za ideał, obecnie obcy faceci też sa niezwykle życzliwi, często prawią mi komplementy a ten jeden nie dość, że nie mówi niczego miłego to nieustanni mnie "katuje", mam wrażenie, że tylko po to utrzymuje ze mna kontakty, żeby mi udowadniać, jakie błędy popełniam a ja zamiast się od niego odciąć, to nie wiedzieć dlaczego to wszystko znoszę wczoraj go zjechałam za to, ze ciągle prawi mi morały, w dodatku nieuzasadnione mam wrażenie, ze ma kompleksy, że dobrze sobie radzę nie chcę już go słuchać, zamierzam zignorować jego telefony