Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misia ma misia

Zerówka w szkole czy ta w przedszkolu?

Polecane posty

Gość Misia ma misia

Mam wybór... a kompletnie NIE WIEM co zrobić? Dziecko nie chodziło wcześniej do przedszkola... Co wybrać? Co będzie dla niego lepsze ?

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
jesli Ci przyjmą dziecko do przedszkola to przedszkolna jest o niebo lepsza

Gość Misia ma misia
słyszałam od pań w przedszkolu... że przyjmą mimo, że w zeszłym roku nie przyjęli, bo teraz 5cio latki mają pierwszeństwo. Ehhh sama już nie wiem. Moim zdaniem to wszystko jest chore...

Gość martocha martocha
ja jestem innego zdania. Wszędzie jest inaczej, wiadomo, ale lepsza jest wg mnie w szkole. Lepiej przygotowują dzieci do przejścia do 1 klasy, dziecko ma szansę się przyzwyczaić już do samej szkoły, pozna kolegów - część później trafi z nim do klasy.

Gość ja też jestem za zerówką
szkolną. Sama do takiej chodziłam. Mój synek nie chodził do przedszkola i obecnie jest w trakcie zapisu (rekrutacja trwa) do zerówki. Nie chciałam, żeby szedł do zerówki przedszkolnej, bo po co. Tam się dzieci znają z poprzednich lat, a tak mały pójdzie do zerówki, gdzie pozna kolegów i pójdzie z nimi do 1 klasy. Poza tym rodzice szkoły traktują inaczej niż przedszkole. Wiadomo, dzieci chorują wszędzie, ale to co się dzieje w przedszkolach przekracza wszelkie normy.... Ja jestem mamą pracującą i nie mogę sobie pozwolić na siedzenie na L4, więc wolę trzymać się od przedszkola z daleka.