Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maria peszek

problem z mp4

Polecane posty

Gość maria peszek

Moje mp4 przez długi czas działało bez zarzutów, a ostatnio coś mi się w nim popsuło. Chodzi o to, że: 1) powiedzmy, że wgram sobie piosenki i dopóki nie wyłączę mp4, to są one na nim, a jeśli tylko wyłączę, to cała pamięć się czyści. A co dziwne na mp4 pokazuje mi, że mam pełną pamięć, chociaż na niej nic nie ma, nawet wtedy, kiedy jest podpięta do komputera. 2) zaraz po wgraniu folderów z piosenkami i odłączeniu od kompa (zanim ją wyłączę) sprawdzam czy odtwarza mi piosenki na mp4 i w większości przypadków pokazuje mi: "niewłaściwy format pliku". Co z tym zrobić? proszę o pomoc.

Gość jan peszek
marysiu kup sobie nowa mp4

Gość festus
no właśnie, prawdopodobnie ostatnio robiłaś porządki w kompie i usuwałaś zbędne programy i jakaś biblioteka związana z odtwarzaniem plików mpeg4 poszła do wywalenia, czy tak było ?

Gość maria peszek
usuwałam tylko piosenki wszystkie z mp4, po podłączeniu go przez usb do kompa, żeby zgrać inne i jak zaczęłam to po odłączeniu mp4 od kompa nie ma ich na mp4

Gość maria peszek
nie podszywaj się debilu bo ja tu mam poważny problem nie w głowie mi Twoje problemy z dziewictwem :) jak Ci czegoś brakuje to masz zawsze burdel, tylko trochę kasy wyłóż

Gość festus
burdel to masz w głowie,bezczelna gówniaro