Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Męskie dylematy

Związek, w którym seks gra dalsze skrzypce - ma sens?

Polecane posty

Gość Męskie dylematy

Załóżmy, że facet nie jest brzydki, ale przeciętny z wyglądu, przy tym zadbany. Kobieta jest jednak z nim, gdyż jest on fajnym człowiekiem, natomiast nie działa na nią seksualnie tak jak inni faceci i fizyczność z seksualnością są w tym związku gdzieś na dalszym planie. Z innymi facetami ona chodziła do łóżka szybko i mogła z nimi ciągle uprawiać seks, z nim jest inaczej, seks jest też bardziej zachowawczy, bez takich fajerwerków. Ona nie związała się z nim z powodu pożądania, namiętności, chemii i pociągu, ale zaczęła się z nim spotykać, gdyż był dla niej interesującym człowiekiem. Czy to nie jest poniżające dla tego faceta?

a skąd mogę wiedzieć co dla kogo jest poniżające? dla niektórych nie jest poniżające branie kasy za seks, a dla mnie by było, ale co ma do tego moja opinia?

Gość rabbit junk
Nie wiem czy jest to poniżające, bo to zależy od kobiety. Jeśli ona idzie z takim facetem do łóżka musi on ją jednak w jakichś sposób pociągać. Na przykład dla mnie inteligencja i wrażliwość to bardzo pociągające cechy i myślę, że mogłabym związać się z facetem, który nie do końca byłby w moim typie, jednak miałby w sobie coś więcej i wcale nie uważałabym, że jest do dla niego poniżające, że idę z nim do łóżka.

Jasne że TAK ! Np związek Wędkarski, albo związek Działkowca itp...

wiesz, te Wasze związki i tak polegają na zwierzęcym zaspokajaniu potrzeb, więc faktycznie może to być dla Was troszkę poniżające.

Gość do rabbit junk
ale wtedy by cie chyba facet podniecal? bez pozadania, chemii, namietnosci, podniecenia, pociagu seksualnej bys chyba do lozka nie poszla z nikim?

Gość rabbit junk
Po pewnym czasie znajomości patrzy się inaczej na faceta, więc nawet jeśli jest średni z wyglądu to to nie stanowi wielkiego problemu. A jeśli facet nie jest brzydki (bo z brzydkim naprawdę nie poszłabym do łóżka) i do tego w różnych aspektach dostrzegam w nim to co mi się podoba to dlaczego miałby mnie nie pociągać? No i chemia nie tworzy się między ludźmi tylko przez pryzmat wyglądu zewnętrznego. Ale podkreślam, że facet MUSI mnie pociągać w inny sposób, imponować czymś co mnie jara u nich.

Gość do rabbit junk
i nie uwazalabys takiego za mniej podniecajacego od typowego przystojniaka, z ktorym sie idzie do lozka na pierwszej randce i od razu pozwala mu na ostra jazde? nie uwazasz, ze seks z takim przecietnym i wrazliwym jest mniej ognisty od seksu z przystojnym macho?

Gość rabbit junk
Jak bardzo ognisty bedzie seks jeszcze zalezy od temperamentow osob. Ja jednak mysle, ze odgrywa w tym pewna role tez ogolne dobranie sie partnerow (moze ja patrze sie na to inaczej, niz inni, ale np nie poszlabym do lozka z kims tylko dlatego, ze mnie pociaga fizycznie i nic poza tym). Jesli moj facet bylby sredni z wygladu, ale w innych aspektach pasowalby mi i zywilabym do niego jakies uczucia to i tak by mnie podniecal. Swoja droga mam nawet taki przyklad ze swojej przeszlosci kiedy niesamowicie spodobal mi sie facet, ktory wcale do najpiekniejszych nie nalezal, jednak bylo w nim cos specyficznego, co mnie do niego ciagnelo, wiec ogolnie byl dla mnie atrakcyjny (biorac pod uwage caloksztalt)

Gość do rabbit junk
czyli dla kobiet sama fizycznosc faceta to za malo i to czy podnieca zalezy rowniez od innych kwestii? a jakby facet byl inteligentny, ale bylby nudnym, jajoglowym intelektulista bez poczucia humoru, kims typowo merytorycznym, malo atrakcyjnym towarzysko, skupionym tylko na sprawach powaznych, o dojrzalym, bardzo powaznym sposobie bycia to bylby w stanie cie podniecac?

Gość moj przypadek...
zanim poznalam swojego meczyzne, mialam kilka przygod z innymi z namietnym i dzikim seksem, ale tylko dlatego ze nie traktowalam ich powaznie, czy wrecz nie szanowalam..to sobie moglam pozwolic... z moim nie mowie, ze jest slabo czy chlodno, ale inaczej-tutaj jednoczesnie jestesmy dobrymi przyjaciolmi i kochankami, ale to wszystko jest bardziej racjonalne, niz kiedys ale na pewno to ze z moim nie pieprze sie za przeproszeniem jak z tamtymi jest oznaka braku szacunku.. zreszta az takie dzieki zadze tez mi przeszly, bo swoje przezylam:P

Gość a twoj facet tez swoje
przezyl? wie o twojej przeszlosci?

Gość i tak wcześniej czy pózniej
właśnie tego "pieprzenia" zacznie ci brakowac ...

Gość no to up
up

Gość facet musi wzbudzac
pozadanie

Gość gumka w galotach
"a jakby facet byl inteligentny, ale bylby nudnym, jajoglowym intelektulista bez poczucia humoru, kims typowo merytorycznym, malo atrakcyjnym towarzysko, skupionym tylko na sprawach powaznych, o dojrzalym, bardzo powaznym sposobie bycia to bylby w stanie cie podniecac?" mnie by taki facet odstraszyl na kilometr...facet bez poczucia humoru to jak kobieta bez biustu

Gość do gumka w galotach
taki nudziarz moze byc bardziej wartosciowy niz niejeden wesoly pijaczek z poczuciem humoru

Gość facet ma byc bogaty
i juz

Gość nie chcialbym laski
ktora miala przygody

Gość namietnosc jest
najwazniejsza

Gość dla kobiet seks to podstawa
wszystkiego i pod jego względem najczęściej kategoryzują mężczyzn

Gość rabbit junk
"a jakby facet byl inteligentny, ale bylby nudnym, jajoglowym intelektulista bez poczucia humoru, kims typowo merytorycznym, malo atrakcyjnym towarzysko, skupionym tylko na sprawach powaznych, o dojrzalym, bardzo powaznym sposobie bycia to bylby w stanie cie podniecac?" Jeśli byłby nudny to by mnie nawet do siebie nie przekonał i nie przyciągnął, a co dopiero mówić o podnieceniu. Nie chciałabym mieć spiętego faceta, który zapewne nie umie korzystać z życia, bo zajmuje się "sprawami poważnymi". Mi facet musi imponować, ale także musimy się dogadywać (z tym z powyższego opisu bym sie nie dogadała).

Gość do rabbit junk
czyli zdrowe masz podejscie

Gość fdv
fddv