Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amorezz

sex bez zobowiązań, nie-realny?

Polecane posty

Coś mnie jeszcze bardzo ciekawi w Twoim podejściu. Skąd masz pewność, że nie dostaniesz nigdy po rogach? Bo Twoja dziewica nie miała okazji wcześniej spróbować seksu z innym, więc będzie Ci wierna myśląc, że jesteś tym najlepszym? Myślisz, że ciekawość bycia z innym nigdy jej nie dopadnie? Wystarczy, że będzie znudzona po kilku latach związku i trafi na takie forum jak to. I już masz pozamiatane.

Gość racja to
forum deprawuje

Gość Sulla
Hey:) Pamiętaj robi się to jak najbardziej jawnie i bez podchodow, sex to wspaniała rzecz i można się nim swietnie bawić tylko głowa! Pisałeś ze masz koleżanki które trochę lecą na ciebie wiec w czym problem?? Ja jestem już po 30stce spotkałem koleżankę z klasy szkoły podstaw i zagaduje ( a fajna była i jest) hey lalka co u ciebie i takie tam bla bla bla po czym zaciągam ja na kawkę i mowię ze po kawce będzie więcej energii na rożne pozycje , ona na to tak już akurat. Pózniej mówiąc dobra to idziemy kupić jakieś dobre winko na wieczór i idziemy do mnie ona na to wieczór u ciebie a ja na to ha wieczór i noc księżniczko zamierzam w końcu spróbować jak smakuje twoja muszelka , roześmiana sie i zaczęła sie migać ze ma kogoś u takie tam wiec zaproponowałem ze ok tylko wieczór i rozmowa a skończyło sie jak mówiłem i to nie ja nalegalem sama chciała poczuć trochę bliskości i tak wyszło , miło to wspominamy i chyba tak w duszy chcemy to powtórzyć:)

Gość gość
Zastanawia mnie czy w necie normalny facet, może znaleźć równie normalną kobietę na niezobowiązujący sex?? Na portalu erotycznym jeśli zdarzyło mi się napisać do jakiejś dziewczyny, okazywało się, że to dzi**a. Na czatach jest podobnie, do tego pełno dziwnych zboczeńcówsmiech.gif . Odnoszę wrażenie, że to wręcz nierealne:-/. W realu jest tak, że mam wiele koleżanek, znajomych. Niektóre z nich kręcą mnie, ale nie wyskocze podczas rozmowy z taką koleżanką, że mam ochote na nią.. A może poprzez to forum można kogoś poznać?? Ktoś, coś w temacie? 7snack 2013.03.15 Nie może. Chyba, że jest baaaardzo przystojny ;] Inaczej kobietom po prostu się to nie opłaca. amorezz 2013.03.15 7snack, możesz nieco rozwinąć? 7snack 2013.03.15 Tak. Kobieta to nie instytucja charytatywna. Jeśli kobieta oferuje komuś swoje ciało to chyba oczekuje czegoś w zamian, to logiczne. Np: -oczekuje związku emocjonalnego -pieniędzy -satysfakcji seksualnej A jak spotyka się z przypadkowym facetem, to raczej jej nie zapewni uczucia, jeśli to nie prostytutka, nie chce też kasy. A o satysfakcję seksualną z przypadkowym facetem chyba nie jest tak łatwo, więc raczej kobiety nie mają motywacji do takich spotkań... czasem się znajdzie jakaś może, jeśli się jej spodobasz i będzie miała na ciebie ochotę... amorezz 2013.03.15 Jednak są osoby które trafiają na takie układy. Nie wiem..może szukam nie tam gdzie trzeba.