Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dluga noc i konca nie ma

I sie zrypalo....

Polecane posty

Ladna, lubiana, rozesmiana nastolatka spotkala na swojej drodze duzo starszego faceta. Na poczatku bylo super, a po roku okazalo sie ze wszystko co mowil to jedno wielkie klamstwo. Zawsze w dlugach, problemy z bylymi laskami, problemy z narkotykami. Sam sie pogubil i mnie tez w to zaczal wciagac. Ja za wszelka cene chcialam sie wyrwac w domu w ktorym nie bylo kolorowo. I wyprowadzilam sie, obiecujac sobie ze jak tylko uzbieram troche kasy to wyprowadze sie od niego. On niestety tonal w dlugach, przez narkotyki tracil kolejne prace i ja popadalam w dlugi przez niego. Nie wytrzymalam i wylaczylam wszelkie uczucia do niego. Zakochalam sie w kims innym, on okazal sie gejem. Zakochal sie we mnie dobry, mlody chlopak, i nastepny...w sumie bylo ich paru ale kazdego odrzucalam bo myslalam ze z tego mojego "zwiazku" cos bedzie (bywalo raz lepiej raz gorzej). Az do dzis. Wrocilam z pracy, zastalam go w lozku w smierdzacych butach, ogolnie caly cuchnol (dla mnie to nie nowosc, od kilku miesiecy rzadko sie myl) naokolo paczki po fajkach, trawie..byl ewidentnie nacpany. Wzielam paczke z trawa do reki a ten sie na mnie rzucil i zaczol wykrecac reke a potem dusic. Tyle znacze dla niego ja. Wygrala trawa. Nienawidze go, wiem ze gdyby ktokolwiek z moich znajomych sie o tym dowiedzial (a rodzice to juz w ogole) to zabiliby gnoja :( nienawidze go, ale nie mam dokad pojsc, wszyscy mysla ze jestesmy doskonala para, siedze i rycze bo nie spodziewalam sie takiej agresji z jego strony. Jestem w szoku i boje sie go, dlatego dzis nie zasne.

widocznie lubisz takich, skoro tylko takich masz. i ortografię ogarnij.

Gość znam ludzi co bez studiow
tylko 2 bledy zrobila: "cuchnol" i "zaczol" Ty robisz duzo wiecej,wiec sie nie czepiaj:P

To moj pierwszy, wiec nie, nie lubie takich. To toksyczny gosc, teraz juz wiem, a oni dobrze sie maskuja. Najgorsze jest to ze przez nastepne kilka miesiecy musze trwac w tym gownie, bo ma mi kupe kasy do oddania. Ortografii nie bede bede ogarniac bo nie o to tu chodzi. Sama sie w to wpakowalam, przyznaje, tylko jak z tego wyjsc?

a kasy ci nie odda jak go rzucisz? No i czy ta kasa taka najwazniejsza? zastanow sie co robisz, bo twoje zycie chyba wazniejsze od najwiekszej kasy.

[zgłoś do usunięcia] whedif nie robię błędów" robisz!.Nie mam zamiaru szukac, bo rzadko tu bywam,ale widzialam te twoje byki.Poza tym nie tylko ortografy sa wazne, Ty robisz duzo stylistycznych i skladniowych.

problem w tym ze ja mu pieniadze pozyczylam jak stracil prace, bo strasznie plakal i nawet byl dla mnie mily. Teraz uwaza ze zadnej kasy mu nie dalam, spytal jeszcze co ja w tym domu robie bo to on zaplacil czynsz (a prawda jest taka ze to z moich pieniedzy zylismy przez ostatnie miesiace i teraz jestem splukana). W dodatku ma paranoje ze ja wcale nie chodze do pracy tylko go zdradzam ( w sumie teraz zaluje ze tego nie robilam). Wiem ze ryzykuje, ale naprawde nie mam sie gdzie podziac. Dlatego biadole na kafe, heh...

jak to nie masz gdzie sie podziac? A rodzice, dziadkowie, rodzenstwo?

Gość platek rozy
Według mnie powinnas sie z tego jak najszybciej wyrwac, bo nic nie wskazuje na to ze bedzie lepiej a na pewno moze byc gorzej. Jestes pewnie jeszcze młoda, wiec nie marnuj życia! Mezczyzna, który bije kobiety to nie mezczyzna. A trawa to nic dobrego, wiem to z wlasnego doswiadczenia. Pogadaj z kims bliskim i popros o pomoc w sprawie mieszkania. Trzymam kciuki za Twoj sukces! ;)

Gość jakajatakajestem
to prowo o czym dobitnie swiadczy ostatni wpis autorki