Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunddaaa

Powiodło Ci się w życiu??? nie przyznawaj się tutaj.

Polecane posty

Gość kunegunddaaa
Od razu z zazdrości skreślacie bogatych!!!

Gość fefefa
A poza tym 6 tys. miesięcznie dla niejednego może oznaczać bardzo mało, więc nie wiem autorko,czemu uważasz, że masz więcej niż połowa kafeterianek, ja tu czytałam, że babki mają po 10 miesięcznie, i to niejedna.

Gość kunegunddaaa
Bo 1500 zł to wstyd. Kasa w biedronce też wstyd i takie osoby nam zazdroszczą.

fefela wyluzuj kobieto bo sie tak zatrzetrzewilas ze az plujesz jadem ....argumentuj nie obrazajac nikogo :)

Gość zawiodłas jego zaufanie to
ALE SIĘ NAKRĘCACIE,ha ha ha ha ha. mnie to zwisa,martwię się tylko o siebie i swoją rodzinę--resztę mam głęboko w piździe,kto ile i jak zarabia. nakręcacie się,aż dostajecie wypieków. jak małpy w zoo się przekrzykujecie argumentami. żenada. a autorka się śmieje z was debile.

no właśnie autorko napisałaś ten post bo chcesz się pożalić czy pochwalić? różnie ludzie mają w życiu ale najwazniejsze jest to co maja w głowie co nie??

Gość ot tak
Cisza, ja i czas! - TY też to zauważyłaś? Pierwsze co to właśnie to rzuciło mi się w oczy. A tak nawiasem mówiąc to dużo takich tu wykształconych a często powtarza się słowo "umię":)

Gość fakte jest,ze nie wolno
z niczego tu sie cieszyc. Dla mnie to bardzo głupie. Jesli komus sie powiodlo, nie musi oznaczac,ze cos ukradł itd. Moze byloby ciekawe poczytac, w jaki sposob osiagnal taki czy inny sukces. Byloby to inspirujace i moze wielu pomogłoby. Niektórzy tez ( co typowie dla zascianka) nie biora pod uwage tego, ze ludzie sa rozni - takze uzytkowniczki kafe. Ze sa to tez te szczesliwe,ze zarobki moga byc wysokie, dzieci udane itp. Dlaczego normalne stwierdzenie faktu jest uznawane tylko za chwalenie sie?

Gość fefefa
kunegunda - wstyd, to być kimś tak myślącym jak ty, a nie1500 zł na koncie.

widzę że wraz z pogodą rośnie ilość tematów rozżalonych kobiet które nie dają sobie rady z krytyką dzizas zaraz będzie wiosna

Gość fefefa
miałczydło - jadem to pluje autorka, jest tak żenująca i głupia, że szkoda słów.Mnie by było wstyd być kimś takim, wolałabym mieć 1000 zł i więcej rozumu.

Gość kunegunddaaa
jest tu dużo ludzi stetryczałych żyjących w samotności bez szans na zmiany, bez powodzenia u płci przeciwnej jak i swojej oraz z chooojowym charakterem

Gość fefefa
A powiedz autorko, czyje jest to 6 tys. , Twoje zarobione ? Czy męża ?

Gość fefefa
Ciekawe, co Ty robisz, ile zarabiasz i z jakiej działalności ?

Gość fefefa
kunegunda, i Ty właśnie do tych ludzi się zaliczasz, z tym choooojowym charakterem

Gość Izabelka......... ...:)
miauczydelko - ale mi chodziło raczej o to, że autorka napisała, że nie można napisać o tym, że sie coś ma albo nie ma bo od razu po Tobie jadą...więc zakładając ten temat wiedziała, że tez tak będzie. więc dla mnie ten temat to prowokacja do kłótni. Ja lubie kontrowersyjne tematy gdzie mozna podyskutowac itp nawet moge się troche dowartościować gdy czytam jakie głupoty ktos wypisuje nie znając sie na danym temacie ( wiem, że to wredne hehe ) ale no naprawde...ja nie wierzę!! że ktos w wieku 24 lat może mieć wybudowany dom, 300 tys na koncie itp i ze sam na to zarobił...jakby to napisała córeczka polityka prowadząca blog to ok ale no ludu mój :)

na kafe generalnie jak napiszesz, cos, co wykracza poza "standard ogólnie przyjęty" to juz sie chwalisz :) Pamietam kiedyś taki temat, gdzie dziewczyny udowadniały, ze posiadanie dziecka nic nie zmienia w życiu. I smiałam sie odezwać, ze to zależy jakie się miało życie wcześniej :) Że jeśłi ktos wcześniej nurkował, czy jeździł motocyklem to dziecko, małe dziecko dużo w życiu zmieni. No i od razu usłyszałam, że sie przechwalam faktem, iż nurkuję czy jeżdzę motocyklem :):) Tak to chyba tutaj działa.

Nie skreślamy powiedzmy "bogatych" z tego powodu, ze są bogaci, raczej z tego, że są puści. Trzeba być snobem, żeby kupić body za 100 zł i się tym chwalić na forum. I po co to piszecie, własnie po to, żeby się dowartościować. Albo tematy na temat wózków. Każda kupuje za 1,5 tys- 5 tys. Jakoś trudno mi w to uwierzyć, zdecydowanie większość w rzeczywistości kupuje te tańsze ze sklepów dziecięcych lub z komisu/ od znajomych, w ogóle nie patrząc na markę/producenta. No ale to anonimowe forum, ja tam jestem zadowolona, spełnia moje oczekiwania, wchodze to raczej w celach rozrywkowych niż psychologiczno -egzystencjalnych; wcale nie oczekuje tutak klubu wzajemnej adoracji :P a podszywy uwielbiam :D

Gość kunegunddaaa
Ale zazdrość was zżera:) I już mnie tutaj obgadujecie. No ale cóż nie każdy ma zaszczyt żyć na dobrym poziomie.

fefela widze ze ty dobrze znasz autorke -wiesz jaki ma charakter...jak zyje ..hmm..to tak korespondencyjnie to wszystko? czy siedzisz i patrzysz w kule? poza tym jestem miauczydelko a nie miałczydlo ...brodziku intelektualny

no dobra to niech mi ktoś wytłumaczy jakie standarty panują na kafe zeby się znowu nie osmieszyć może będę umiała się dostosowac do jakiejś rozmowy?? co się nie powie zawsze się znajdzie jakaś oponentka... bo ogólnie to kobiety tu sie kłóca tylko po to żeby się poujadać jak wściekłe psy

Gość kunegunddaaa
Hahaha my puści,niby dlaczego? Ale ludzie z marginesu mają taki tok myślenia.

Gość kunegunddaaa
W te wakacje chyba lecę do Hiszpanii a wy? Bajorko koło domu;)

musze jednakze przyznac ze 6 tys to nie jest mistrzostwo swiata ...autorka napisala ze ma mieszkanie 3 pokojowe ,dobry samochod ..i cos tam jeszcze ..no w to trudno uwierzyc ...mozna uwiezyc gdyby napisala ze mieszkanie kupili rodzice a samochod wziety na raty wtedy tak...bo pomyslec ze za 3 pokojowe mieszkanie placi sie ok 500 miesiecznie do tego drugie 500 benzyna do tego super auta ..plus 1000 wyzywienie ..plus raty za ten samochod lub jakiekolwiek raty..powiedzmu 1000...do tego dwoje dzieci wiec kolo 500 na cokolwiek dla dzieci...plus gaz prad ..woda...wiec podliczajac to wszystko wcale nie wychodzi az tak kolorowo...bo np,,mozna te dochody pomniejszyc placac zus ...no i suma sumarum wychodzi zwykle normalne zycie ...........................

Gość do mireczkowata
No ty akurat jesteś przykładem zarozumiałej baby która przechwala sie tak gdzie inni piszą o problemach .

Gość no to ile
zarabiasz autorko ? Bo nie odpowiadasz? Te 6 tys. to od Ciebie cała kasa, czy mąż przynosi ??????

Gość igaaaaaaaaaaaaaa
autorki, mieszkasz w duzym miescie, wiec Twoje 6tys to zadne osiagniecie. Mieszkanie jak mieszkanie-akurat na 4 osoby mysle ze wiekszosc mieszkancow miast zyje na Twoim poziomie kazda matka twierdzi ze ma udane dzieci jezeli nadal jestes z mezem to chyb anormalne ze sie uklada Grecja? przereklamowana, droga, brudna dgybys byla madrzejsza to jezdzilabys to Goa (india) i placila 1.5tys/osobe/miesiac Tobie sie 'powiodlo' i ponad 50%spoleczenstwa tez..... samochwala w kacie stala ;)

Gość kunegunddaaa
Ach ta wasza zazdrość:)