Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegunddaaa

Powiodło Ci się w życiu??? nie przyznawaj się tutaj.

Polecane posty

Gość no to ile
aha, do Hiszpanii jedziesz za kasę męża, tak ? No tak, bo sama to byś jedynie mogła nad bajorko jechać, tyle zarabiasz.

Gość no to ile
No cos nie chcesz odpowiedzieć, więc możemy przyjąć, że siedzisz w domu i jesteś kuchtą i kasy nie masz nic a nic i jesteś na łasce męża, wydało się !

Gość kunegunddaaa
W Indiach już byliśmy,a lubię zwiedzać a nie jeździć w jedno miejsce jak wy:)

Moi bogaci znajomi nie są puści. Mają na wszystko, ich sprawa, nie zazdroszczę im, bo wiem, że coś kosztem czegoś, i zazwyczaj się nie chwalą, ile to oni zarabiają na miesiąc itp. Ale osoby, które przechwalaja się tym na forum to już tak. A już w ogóle przechwalanie się wykształceniem inż mgr heheh jakby to miało jakies znaczenie w kraju, gdzie jest to już normą? Odnoszę wrażenie, że osoba chwaląca się mgr ma własnie luki w wykształceniu, bo jeszcze nie słyszałam, zeby koleżanki i znajomi chwalili się komuś, ze są po studiach :O takie przechwałki po prostu zaprzeczałyby poziomowi wykształcenia.

Gość no to ile
Założę się, że sama przyniesie do domu góra 2 tys., a się chwali kasą męża na forum, czyli nie swoją kasą.

Gość kunegunddaaa
Pracuję. 6 tysięcy mamy na czysto,bez opłat(a czasami i więcej-premie, nad godzinki,bonusy). Myślałam o Włoszech też,kiedyś byłam i było pięknie:)

Gość no to ile
A byłaś może w wariatkowie dla odmiany ? Bo tam przydałoby Ci się pojechać, autorko/

Gość kunegunddaaa
Oj jeszcze byś się zdziwiła ile przyniosę do domu:) Mamy świetną pracę,dostajemy bonusy,premie, a nawet bony na różne atrakcja. Bo takich pracowników się ceni,a nie kasjerki z kfc:D

Gość no to ile
No, a ile z tych 6 tys. przyniesiesz Ty sama, bo nadal nie precyzujesz odpowiedzi, tylko piszesz "mamy", a Ty ile masz ?

Gość igaaaaaaaaaaaaaa
a ile Ty sie kochana nazwiedzasz za te swoje 6tys z dwojka dzieci..... 6tys razem z mezem rozumiem? zal.... :P

Wow super kunegunda, wyjeżdżacie na wycieczki zagraniczne, jesteście lepsi niż większość ludzi. To chciałaś usłyszeć? Tworzysz temat o sobie tak naprawdę :D PS słyszeliście o wakacjach typu "zdechnę a wypocznę"? :D

Gość no to ile
z takim kołtuństwem to nie chce mi się pisać, radzę nabrać rozumu i skorzystać z porad psychiatry.

Gość kunegunddaaa
A wy ile macie? Hahahahaha

Gość igaaaaaaaaaaaaaa
za same bilety do Azji wydalabys najmniej 8 tys/4os tylko na to musisz pracowac 1.5mies buahahahahah

a nawet jak jezdzi za meza to jest jakas roznica ??TO JEST MAZ!!!!!!czy w malzenstwie nie o to chodzi zeby sie dzielic zyciem i tym co sie ma? a jesli ma malenkie dzieci np jest po porodzie....to tez jej powiecie ze nie powinna jezdzic za meza pieniadze? a dzieci to sama sobie zrobila? a moze sie z mezem umowila na takie zycie??? skad wiecie zeby oceniac? do cholery ! uczepiliscie sie jak rzep psiego ogona ....pieniadze..pieniadze....przeslaniaja wam caly swiat .

Gość no to ile
A, i zamiast bodziaków za stówę, kup sobie jakiś drogi olej - do głowy.

Gość no to ile
Ja mam na czysto około 10 tys. na miesiąc, co zatkało kakao ?

a tak poza nawiasem to czy kasjerka z kfc nie zasluguje na szacunek? bo wg mnie zasluguje ..i ta kasjerka i pani ktora sprzata i nawet ten menel...bo to sa LUDZIE!!!

Gość no to ile
Byłam już wszędzie, gdzie można pojechać, a do tego jestem piękna, zgrabna i powabna.

Gość igaaaaaaaaaaaaaa
i jeszcze cos na koniec: 'Porównując się z innymi możesz stać się próżny i zgorzkniały, bowiem zawsze znajdziesz lepszych i gorszych od siebie.' nieszczesliwa musisz byc autorko

Gość moja córka
Tylko ze czasami niektórzy przesadzają z tym chwaleniem się w tematach gdzie ktoś ma np problemy finansowe.

A byłaś może w wariatkowie dla odmiany ? Bo tam przydałoby Ci się pojechać, autorko/ hahahahh A tak na serio, macie zbyt wysokie wymagania co do forum. Co do tematu, przyznawaj się, jesli tego potrzebujesz, ze Ci się powiodło, ale licz się z psychoanalizą przypadkowych osób :D

Gość ewaabra
kunegunddaaa - popieram chyba inni powinni zrozumieć że sama przyczyniłaś się do swojego sukcesu - skoro jesteś inż mgr - każdy miał w życiu szansę i mógł mieć M3 i 6tys na życie jak mówił mój dziadek - nie chcesz nosić teczki to będziesz nosić woreczki trzeba pisać o szczęściu i sukcesie a nie tylko narzekać od narzekania - jeszcze nikomu się nie poprawiło nie czekajcie na mannę z nieba!!! Szczęście i praca nie przyjdą do marudnych i nieszczęśliwych- trzeba się o to postarać Mam nadzieję że w przyszłości będę mogła napisać jak KUNEGUNDDAAA - bo chce być szczęśliwą mamą, robię wszystko żeby sobie to szczęście zapewnić :) ps - udanych wakacji w Grecji ja z chłopakiem jedziemy do Pragi :)

Gość Glodna bom na diecie.
Nie widzę postów!!!

Autorka zachowuje się jak upośledzona psychicznie. Zaczyna od słów, że nie powinno się najeżdżać na osoby, które mają pieniądze, za to poniża osoby mniej majętne. Otóż w dupie mam ile każda z was zarabia, czy jest kurą domową czy panią bizneswomen, czy jeździ maluchem czy lamaorghini, czy mieszka w pałacu czy w mieszkaniu z rodzicami. To jest forum, tu się zadaje pytania i odpowiada na nie. Na pewno nie służy do chwalenia się czy dowartościowywania!!! Szacunek należy się każdemu od sprzątaczki po prezesa!

Gość xenkaaaa
A ja tez sie pochwale a co tam Mam 3 miesiecznego synka,nie karmilam piersia zeby nie miec obwislego biustu,i nie dla meza chce miec ladne cycki ale dla siebie. Mieszkamy w domu 500 m2 po kego rodzicach,dom juz jest na niego przepisany,na jednym poziomie mieszka tesciowa i ona robi wszystkie oplaty i gotuje,ja tylko sprzatam w soboty. Tesciowa razem z mezek moim prowadza rodzinny biznes,meza.pensje odkladamy,a ja swoja marna 2000 netto wydaje na ciuchy,w tym miesiacu kupilam sobie bluzke od cavalliego za 1400 zl,mamy 2 auta,mercedesa i audi,modeli nie bede pisac bo aie nie znam. Synek ma wszystko co najlepsze wypasiony wozwk,swoj pokoj,lozeczko,za wozek dalismy 4500 zl. Fajne to moje zycie zanim poznalam meza biedowalam za te 2 tysiaki,a teraz zyje jak krolowa i dobrze mi z tym,a i do pracy zaraz wracam bo w domu usiedziec.nie moge a dziecko do zlobka,hehe zyli marna ze mnie matka polka

Gość GAMBA-STAR
jeeezuuu ! -dziecko i czym ty sie chwalisz ? jeeeeejeee! -ty i maz i 2 dzieci, samochod (dobry) i ... do tego wakacje (dobre) - poza tym ja -mgr. do tego ladna i zgrabna itd. uhuuu hu ! - lepiej nie mozna ! - dziecko jestes gdzies w lesie, bo ja za tyle tj. 1,5 -tys. e - bym sie NIE WYROBILA ! - jezzzuuu -4 osoby ! - dobry samochod, wakacje !!! - nie !!! TO JAKIS HORROR ! - czy ty zdrowa jestes! , - ja zarabiam TE 1,5 tys e i nie moge sie wyrobic na siebie ! - a ty wyrabiasz na 4- lby i dotego DOBRE AUTO !!!

Gość GAMBA-STAR
jeeezuuu ! -dziecko i czym ty sie chwalisz ? jeeeeejeee! -ty i maz i 2 dzieci, samochod (dobry) i ... do tego wakacje (dobre) - poza tym ja -mgr. do tego ladna i zgrabna itd. uhuuu hu ! - lepiej nie mozna ! - dziecko jestes gdzies w lesie, bo ja za tyle tj. 1,5 -tys. e - bym sie NIE WYROBILA ! - jezzzuuu -4 osoby ! - dobry samochod, wakacje !!! - nie !!! TO JAKIS HORROR ! - czy ty zdrowa jestes! , - ja zarabiam TE 1,5 tys e i nie moge sie wyrobic na siebie ! - a ty wyrabiasz na 4- lby i dotego DOBRE AUTO !!!

Gość kunegunddaaa
Niedługo dostaję premię z mężem więc będzie więcej,juhuuuu:D Poznaliśmy się w tej firmie i tak dalej pracujemy;) ale wypieki macie:D