Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piedestał

jak byście zareagowały...

Polecane posty

Gość glupio.zakochana
jak go to lreci to niech ssie. jak dla mnie nieszkodliwe dziwactwo

Gość glupio.zakochana
ja tam sama jestem zboczona ;) kiedys podrzucalam swojemu kumplowi, fetyszyscie intensywnych zapaszkow swoje brudne majtki i skarpetki, bo sie przyznal po pijaku, ze lubi takie rewelacje. nie wiem dlaczego, ale strasznie mnie krecilo, ze sie masturbuje wachajac moje gacie

Gość glupio.zakochana
jesli numer w mailu to rok urodzenia to mlody jestes jak dla mnie. ja mam 35 lat, moze stad nie ma juz we mnie takiej pruderii. babki w twoim wieku pewnie w wiekszosci seks traktuja jako dopelnienie milosci i chca zeby bylo romantycznie i 'czysto', ze tak powiem. mnie ostatnio po godzinach zaczal calowac kolega, niewiele myslac zrobilam mu loda po calym dniu pracy, bylismy spoceni i fantastycznie pachnial mu ku3tas, dlugo pozniej czulam ten zapach pod nosem. az mi mokro jak o tym obie przypomne

Gość glupio.zakochana
oddawal, zawsze wyprane :D mialam nadzieje, ze mi czasem przyniesie wymazane swoja sperma ale jakos mialam opory zeby go o to poprosic

ja lubię dziewczyny po 30. więc możemy śmiało popisać. To przecież nic wielkiego. Może się czegoś nauczę... Ja też lubię różne "perwersje".

Jak byś zareagował, gdybyś kiedyś założył temat o czym innym?:O

Gość glupio.zakochana
tak, kolega z pracy. juz od dluzszego czasu chodzil dookola mnie ale jakos nie bylo okazji wczesniej, z reszta niespecjalnie mi sie podobal. a teraz marze o powtorce, a tu warunkow brak :( a perwersje a fajne, nie ma nudy. nie wyobrazam sobie seksu jako samej kopulacji

Gość glupio.zakochana
nie podniecaj mnie chlopaku, bo pozniej bede chodzila nakrecona pol dnia ;) a nie mam zadnego kut2asa pod reka, bo niedawno kopnelam meza w tylek :)

Gość glupio.zakochana
za cpanie. lazil wiecznie ujarany i pol wyplaty przepuszczal na ganje. no i z tego powodu byl wyjatkowo beznadziejnym kochankiem

Gość glupio.zakochana
ja generalnie lubie intensywne zapachy. spocone meskie stopy w ktore moge zatopic nosek to jest to. ukradkiem zawsze wachalam brudne skarpety meza. on jakos nigdy nie potrafil zrozumiec, ze to moze podniecac. uwielbiam tez calowac faceta pod pachami. chetnie pomasowalabym ci fiu3ta swoimi stopkami. lubisz male rozmiary?

lubię. Była lubiła mi tak masować stopami, czasem nawet w jakichś miejscach publicznych... park parking

ja uwielbiam stopy jednej koleżanki z pracy, tzn. patrzeć, bo przecież nie powiem jej, że chciałbym je lizać. A poza tym lizałem kiedyś jednej 30. stopy na imprezie i to było meeega...

Gość Nieludzki
Pewnie już się mastrubuje. Rozpaliłeś ją Piedestał.