Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmotywowanahana

KTO SIĘ PRZYŁĄCZA 10 KILO DO LATA!

Polecane posty

Gość zmotywowanahana

Pragnę schudnąć 10 kilo do lata ! Macie jakieś wskazówki? Porady. Ważę 57 kilo

Hej zmotywowana! :) Widzę że nowy topik jest :) jeśli Ci nie zależy na tym, żeby się na swoim topiku trzymać to zapraszam do nas :) zaczęłyśmy wczoraj i też jesteśmy zmotywowane ja mam cel taki jak Ty 10 kg mniej to moje marzenie :) Fajnie by było zawsze razem raźniej :D U nas jest grupa mocno zaangażowana w aktywność fizyczną. Ja i jedna dziewczyna biegamy dość dużo zdarza się, że po 42 km :D hehe ale takie kilometraże tylko na zawodach i nie często. Ja biegam już długo i mogę podpowiedzieć parę rzeczy, a Ta drruga dziewczyna jest po AWF więc merytorycznie jest bardziej przygotowana. Inna dziewczyna jest bardzo zaangażowana w kulturystykę więc powie Ci wszystko o ćwiczeniach siłowych i odżywkach :) Jednak aktywność fizyczna to nie wszystko, skoro mamy parę kilo za dużo :) dlatego wzięłyśmy się w garść i trzeba wprowadzić porządną dietę, żeby były efekty. Podobno dieta to 70% sukcesu w odchudzaniu, nie da się schudnąć samymi ćwiczeniami. Zapraszam Cię serdecznie jeśli masz ochotę :) tu wklejam linka: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4213478&start=1140

Gość mania444
a ile masz wzrostu

Gość zmotywowanahana
163