Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Suchaa

Ból brzucha

Polecane posty

Gość Suchaa

Nie byłam jeszcze u ginekologa i zastanawiam się czy iść ... Mój problem polega na tym , że po podnieceniu (bez seksu) boli mnie brzuch w dolnej części wraz z jajnikami , tak samo jest w sytuacji , gdy robię sobie dobrze sama , odczuwam przyjemność , lecz po wszystkim boli ... Nie wiem czym to może być spowodowane . Mam jeszcze tak , że gdy podniecę się , ale nie dojdzie do stosunku z moim chłopakiem , wszystko zaczyna mnie drażnić , denerwować i od razu psuje mi się humor - ale to jest chyba spowodowane niewyładowaniem napięcia seksualnego . Co o tym myślicie ? Miała któraś z was tak samo ? Co robić ? P.S bez głupich żartów .

Gość marcelllo
Jeżeli nie chcesz głupich zartów, to rzczej pozostań przy opcji pójścia do ginekologa ...

Gość Kasia minet.
Masz bóle bo poprostu jesteś sucha a jak nie jest się wilgotnym w środku to boli

Gość barzo poważnie
Panie doktorze mam bule. W którym miejscu. Na kolanie. Patrzy Pan jaka wielka ta bula urosła ...

Gość Suchaa
Czytajcie ze zrozumieniem , nie chodzi tu o sex !! Jestem mokra , jest wszystko tak jak powinno ...

Gość dziś są skoki
może któryś zaliczy bule

Ból może być spowodowany rożnymi czynnikami , może być że podczas orgazmu masz skurcze mięśni i potem one bolą, może również być spowodowany tym ,że jesteś podniecona a nie rozładowana seksualnie i przekrwienie powoduje ból.

u nas facetów jest tak że jeżeli przez kilka godzin jesteśmy podniecani i nie mamy orgazmu(wytrysku) to bolą jądra i to bardzo mocno nawet podczas chodzenia występuje ból bardzo nieprzyjemny U was jest inaczej ,ale przekrwienie bez orgazmu może powodować ból w dole brzucha a nawet stany zapalne

Gość dziś są skoki
W sumie to po co iść do lekarza? Na forum Cię z pewnością wyleczą!

Gość Suchaa
W końcu poważna odpowiedź ..

Gość dziś są skoki
dziekuję za uznanie ;)