Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Ona__18

piecznie pochwy

Polecane posty

Go艣膰 Ona__18

od kilku msc mam problem, po oddaniu moczu odczuwam dziwne pieczenie pochwy . czy to mo偶e by膰 jakie艣 zapalenie bakteryjne?grzybica?uczulenie na proszek/papier toaletowy ? czy s膮 jakie艣 ma艣ci bez recepty aby z艂agodzi艂y ten b贸l ? pom贸偶cie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 help co to jest?
A dlaczego przez ten czas nie posz艂a艣 do lekarza? To mo偶e by膰 wszystko co wymieni艂a艣. Dlatego w艂a艣nie powinna艣 si臋 zg艂osi膰 do specjalisty, 偶eby zleci艂 badania i dobra艂 odpowiednie leki. A co do ma艣ci to mo偶esz kupi膰 Clotrimazolum - ma艣膰, do u偶ytku zewn臋trznego albo Tantum Rosa - proszek do rozpuszczania w wodzie i z tego robi膰 nasiad贸wki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 help co to jest?
A tutaj masz przyk艂ady czym grozi nieleczone bakteryjne zaka偶enie pochwy? "Mo偶e wyst膮pi膰: niep艂odno艣膰 u kobiet w ci膮偶y: poronienie, przedwczesny por贸d, niska masa urodzeniowa dziecka stany zapalne narz膮d贸w miednicy mniejszej (m.in. zapalenie b艂ony 艣luzowej macicy, zapalenie jajnik贸w, zapalenie dr贸g moczowych) powik艂ania po operacjach ginekologicznych zwi臋kszona podatno艣膰 na choroby przenoszone drog膮 p艂ciow膮"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona__18
ok , dzi臋ki. je偶eli to nie pomo偶e wybior臋 si臋 do lekarza.. tylko to jest dziwne bo to nie jest tak 偶e piecze mnie codziennie, tylko np. piecze mnie po sikaniu przez 3 dni a przez 4 nie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaaaaaaapieprzeeeee
mam wrazenie ze na kafe co drug膮 laske piecze pipka ,ludzie wystarczy wl膮czyc spis temat贸w a tam co krorys temat jest o uplawach ,b贸lu ,smrodku ,serku .W kazdym jest napisane to samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jaaaaaaaaaaaaaapieprzeeeee
a przy okazji..skoro twierdzisz ze bol jest po oddaniu moczu to sprawdz najpierw czy nie masz jakiejs infekcji odnosnie pecherze ,moczowod贸w bo to daje podobne odczucia u kobiet

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 help co to jest?
Rozumiem, ale skoro piecze jednak od tak d艂ugiego czasu, tzn. 偶e co艣 jednak jest. Mo偶e badania wyjd膮 ok i trzeba b臋dzie po prostu zmieni膰 nawyki toaletowe, proszek i to wszystko. Ale na prawd臋 lepiej to sprawdzi膰. O zdrowie, a w szczeg贸lno艣ci w tych sferach trzeba bardzo dba膰, bo przez zaniedbanie mo偶na na prawd臋 skomplikowa膰 sobie 偶ycie. Wejd藕 na jaki艣 w膮tek kobiet co bezp艂odno艣膰 lecz膮 albo zapalenie dr贸g rodnych, mo偶e to Ci da kopa do wizyty. Nie zwlekaj z wizyt膮 u lekarza. Jest ca艂a masa dobrych 偶yczliwych specjalist贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ona__18
dzi臋kuje Ci za te rady, wypr贸buj臋 te ma艣膰 a jak nie pomo偶e id臋 do lekarza

Udost臋pnij ten post