Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobornnaaaa29

Sekretarka medyczna Pracuje ktos?

Polecane posty

Gość bezrobornnaaaa29

J.W. Czy mam jakies sznase na dostanie pracy bez doswiadczenia. Mam tylko ukonczona szkole- stiudium administracyjne. i jaki jest zakres obowiazkow?

Gość bezrobornnaaaa29
up

Gość zawsze prawde, bo
ja nie pracuje, ale kolezanka tak, jest chyba po marketingu wiec doświadczenia ani specjalnych kwalifikacji nie ma

Gość bezrobornnaaaa29
Myslisz ze mam jakies sznanse? Ukonczylam studium administacyjne. Mysle ze takie to trudne nie jest. ogarnac zakres obowiazkow.

Gość zawsze prawde, bo
myślę,że tak, przecież do takiej pracy nie trzeba mieć przygotowania medycznego:)

Gość bezrobornnaaaa29
wiem ze nie trzeba wyksztalcenia medycznego. ale nie mam doswiadczenia.

Gość bezrobornnaaaa29
up

ja pracowałam jako recepcjonistka/sekretarka/admn/kierownik medyczny (po kolei i wszystko na raz) ale za granica prawie 4 lata. Koncze wlasnie mgr z zakresu administracji. W zeszlym roku miesiacami poszukiwalam pracy jako chociaz recepcjonistka w Polsce, udalo mi sie tylko otrzymac 'super ' propozycje w call center jednej z firm ktora ma prywatne placowki medyczne. Smieszne warunki oczekiwali , bylam sklonna wziasc robote ale tekst ;'od razu pania ostrzegam ze w tej firmie NIGDY nie zostanie pani zaoferowani Pani lepsza oferta/stanowisko pracy' totalnie zwalil mnie z nog i [podziekowalam. Znam 2 osoby, pracujące w administracji medycznej publicznych szpitali ale one otwarcie mowia, ze bez plecow by sie nie dostaly. Przykre:-(