Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś mi nie gra

CZY MAZ MA KOGOŚ???

Polecane posty

Gość coś mi nie gra

HEJ dziewczyny, 'wydaje mi się,że moj maz ma kogos, musze to sprawdzić ale nie mam jak, bo mamy malutkie dziecko,czemu tak sądze? otóz: - kupil pierwszy raz markowe perfumy - zmienil styl ubierania, od zawsze mial bardziej sportowy teraz elegancki - cigle nosi w kieszeni telefon a przedtem kladl gdzie popadnie - jak ktos do niego dzwoni to mowi jutro porozmawiamy chyba mam prawo tak mysleć???

Gość dfgdgdgdgd
moze ma a moze nie ma, a co my wrożki:P

Gdybym ja była w podobnej sytuacji, to zapytałabym go wprost. Pewnie nie jesteś z nim od wczoraj i zauważysz jeśli skłamie... Poobserwuj go i nie wyciągaj pochopnych wniosków. Rozumiem, że cię to niepokoi, ale wydaje mi się że zaufanie to podstawa. Powiedz mu, że martwi cię jego zmienione zachowanie i czekaj na reakcje...\ Pozdrawiam!

Gość coś mi nie gra
ale pytalam, tak smiechem zartem i jego odpowiedź: w pewnym wieku(35l) juz trzeba sie powazniej ubierac, perfumy u kolegi wyczail i mu sie spodobały, twierdzi ze jakies zawracajdupy dzwonia po godzinach a on chce miec czas dla rodziny, a jak pytalam czemu tak tel przy sobie nosi to...taki odruch, kladzie na chwile na stole i zabiera

Gość coś mi nie gra
i co Wy na to?przesadzam czy nie?

Gość tojajajajajajajajaja
jeżeli do wc idzie się wysrać i też zabiera ze sobą telefon to też zaczęłabym się martwić.

Gość Ja bym przetrzepała komórkę
tuż po tym, jak przyrządzę mu aromatyczną kapiel ZARAZ po powrocie do domu :D i zrzucę z niego wszystkie ciuchy (zabierając je daleko z jego pola widzenia). Ale to ja :). I w nosie mam, czy ktoś to uzna za niemoralne. Ja nie mam nic przeciwko, żeby mąż mi grzebał w komórce, bo nie mam nic do ukrycia i nie noszę przy dupie telefonu. A w małżeństwie jak za kółkiem - wyznaję zasadę ograniczonego zaufania ;).

Ja bym podejrzewała. Zapytaj, ale radzę dla swiętego spokoju przeglądnać telefon-tobie to krzywdy nie zrobi ani jemu. Jak wszystko bedzie ok to sie uspokoisz...a jak nie to bedziesz miała czarno na białym. ps. mój maż nigdy telefonu nie chowa.

Gość Ja sie nie zgodze :)
To po co mialby oddzwaniac do jakichs 'zawracajdup" ? Moja kuzynka miala podobnie z mezem-znienacka zaczal dbac bardziej o siebie, zakupil perfumy, zrobil sobie nowy tatuaz, zaczal cwiczyc, wychodzic z pokoju, gdy "ktos: do niego dzwonil, zaczal pisac na komunikatorze z kolezanka niby o "firmowych sprawach"-a tak naprawde zauroczyl sie w tej dziewczynie. Na pytania kuzynki odpowiadal, ze jej sie wydaje, ze to kolezanka itd. Nawet, gdy ona znalazla dowod co najmniej na flirt (rozmowe z komunikatora, ktorej nie skasowal), to dalej sie wypieral, ze to niby zarty.

hm... trudno stwierdzić, co do telefonu, jak dziewczyny radzą, to moze coś dać, ale ja nie jestem zwolenniczka grzebania w telefonie, poza tym jak coś jest na rzeczy to może przed przyjściem do domu wyczyścić telefon gdybym miała takie podejrzenia jak Ty chciałabym zobaczyć biling( z telefonu na kartę tez można) albo bym sie wygłupila albo dowiedziała:) chyba tak bym zrobila

Gość Ja sie nie zgodze :)
Zatem pytanie go nic ci nie da-jaki facet sie przyzna? Teraz obserwuj, sprobuj zebrac jakies dowody, jesli sa. Nie rob awantur, nie pytaj, bo sprawisz, ze maz bedzie bardziej ostrozny-jesli oczywiscie Cie zdradza. Watpie w taka zmiane jednak, ze facet znienacka dba o siebie bardziej, uzywa perfum lepszych i robi to tylko dla zony. Raczej chce wywrzec pozytywne wrazenie na kims innym.

Gość Ja bym przetrzepała komórkę
Jeśli przeszuka listę odbiorców wiadomości, wybierane numery, odebrane połączenia - i któryś nr będzie się powtarzał dość często, to choćby to był "Wojtek" powinno to zostać sprawdzone z zastrzeżonego numeru :). A zazwyczaj tak dokładnie telefonu się nie czyści - zwłaszcza kiedy nie spodziewa się sprawdzenia. Poza tym sprawdzenia można dokonać wielokrotnie i niepostrzeżenie, bo o billing to zazwyczaj trzeba wystąpić do operatora, nikt już chyba nie ma tej usługi aktywowanej w formie papierowej...

jak maz nie ma nic do ukrycia to zgodzi sie na pobranie bilingu, bo musi to zrobić osobiscie, a w telefonie mozna przeciez wszystko wyczyscic, odbiorcow wiad. też :) jak sprytny to da rade

Gość musi miec
wygląda na to,ze może mieć druga

Gość nienormalna jakaś
nie chcę Cię dołować, ale mój ojciec jakiś czas temu też się tak zachowywał. jak się potem mama dowiedziała - ma kochankę.

Gość coś mi nie gra
widze,ze większość tez tak uważa, zatem musze się bardziej przyinteresowac, z tym bilingiem to niegłupi pomysł

Gość chyba ty
Czy Wy ludzie jesteście normalni? Bilingi, śledzenie... Przecież to jest jej mąż, najbliższa na świecie osoba. Problemy ludzi biorą się z braku komunikacji między nimi. Do autorki tematu: Kobieto, po prostu się go zapytaj. Powiedz, że zauważyłaś zmiany i martwisz się, że Cię zdradza. Proste. Nawet jak mąż się przypadkiem obrazi na Ciebie, to zaraz mu przejdzie. Za to jak zaczniesz knuć za jego plecami, sprawdzać i szpiegować to już jest powód, żeby czuł się oszukiwany przez Ciebie.

Gość coś mi nie gra
rozmawiałam kilka razy, poza tym jak nie byliśmy malzenstwem to mnie zdrdzil wiec teraz jestem czujna, sledzic go nie mam zamiaru ale bilingi chce zobaczyć, nie mam zaufania i tylko nawine baby je maja

Gość do chyba ty
jaki masz iloraz inteligencji? dwucyfrowy? jasne, niech sie zapyta a on jak ja zdradza to jej szczerze powie ze tak

Gość chyba ty
No to ciężko, jak wyszłaś za kogoś, kto Cię zdradził. Też bym się zaczęła martwić.

Gość coś mi nie gra
tak dokładniej to mielismy przerwę w związku, z mojej inicjatywy, on ciagle zabiegal o mnie a jednak bzyknal się z jakas panna po pijaku...

Gość coś mi nie gra
to było 8 lat temu ale w glowie pozostaje

Gość chyba ty
Z tymi facetami to tylko problemy... Ja bym na Twoim miejscu jednak dużo rozmawiała, zamiast snuć domysły. Mimo wszystko.

Gość coś mi nie gra
sorry, ale z przypadkow które znam, z rozmow nic nie wynikło, a jednak była inna

Gość sdhsjdhjsddbbd
jakbym miała tatka tłusta swinie jak wszystkie Wy tutaj to tez bym zdradzała

Gość Jakieś denne te redy
Jakoś nie słyszałam żeby kiedykolwiek zdradzający facet przyznał że zdradza, raczej idzie w zaparte że nie i zaczyna się pilnować.

Gość chyba ty
Serio nie jesteście w stanie poznać, że ktoś Was okłamuje? Zabierz mu telefon. Nie czytaj smsów, nie sprawdzaj gdzie dzwonił. Zobacz, czy bardzo wpadnie w panikę, że masz w ręku jego telefon.

Gość mamuska z kafe
tępaku a ile to facetow zdradza fajne laski,nie tylko pasztety się zdradza:D