Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fweaogjrh

jaka kara?

Polecane posty

Gość fweaogjrh

Kierowca spowodowal wypadek, w ktorym zginely dwie osoby. Byl pod wplywem alkoholu (2,5 promila). Jazda po pijanemu to w jego przypadku recydywa. Wypadek spowodowal zjezdzajac na przeciwlegly pas ruchu i doprowadzajac do zderzenia czolowego. Wszystko poswiadcza opinia bieglego i symulacja komputerowa. Czy jest opcja, zeby nie dostal maksimum czyli 12 lat?

Gość fweaogjrh
liczylam na to, ze ktos bedzie mogl cos napisac z wlasnego doswiadczenia

Gość sddfffggf
jakby ktos taki zabil kgoos z mojej rodziny albo doprowadzil do kalectwa to sama bym wziela noz i zayebala takiego, bo co jest 12 lat?

To za zabicie dwóch osób z własnej winy grozi tylko do 12 lat? :O

nie wiem ale ja bym gnoja za jaja i na latarnie, co za bezmozgie istoty mieszkają w naszym kraju, ale droga autorko na pewno za 5 lat wyjdzie za dobre sprawowanie i pierwsze co zrobi pojdzie do baru i pozniej wsiądzie za kolko

Gość sddfffggf
ja bym nawet zadnych wyrzutow sumienia nie miala, bo i tak bym poszla do kicia i miala wszystko za darmo, jedzonko, darmowe ubezpieczenie, serio pisze, nie darowalabym. ale mam nadzieje, ze nigdy nie bede w takiej sytuacji.

Gość fweaogjrh
To za zabicie dwóch osób z własnej winy grozi tylko do 12 lat? :o - W wypadku samochodowym tylko 8 (minimum to pol roku), kare mozna zwiekszyc o polowe jesli sprawca byl pod wplywem alkoholu. Mam nadzieje, ze chociaz te 12 lat w wiezieniu spedzi. :(

Gość rovcco
kumpel dostał 7 lat. bezwzglednej odsiadki. miał okoł 2 promile. wszyscy razem pili , wsiedli do auta wszyscy narabani i jedna osoba zgineła. kolega uciekł za grnaice.

Gość rovcco
matka osoby ktora zgineła powieidzła w sadie ze nie ma do kumpla zalu czy cos bo razem pili i razme wsiedli do auta ... inaczej by byo jakby ja potracił.

Gość fweaogjrh
up