Gość miriamelle 00 Napisano Marzec 15, 2013 nie wiem co sie ze mna stalo..mam 31 lat...to byl powolny proces, najpierw zyczelo zanikac mi libido..w koncu osiagnelam moment kiedy nie moglam juz sie zmuszac do seksu..po roku bez seksu rozpadl sie moj wieloletni zwiazek..czas mija-to poglebia sie chyba jakos..nikt mi sie nie podoba..jakis czas temu podobalm mi sie taki jeden..przypadkiem zobaczylam jego stare fotki, na ktorych calowal sie z jakas kobieta, od razu mi przeszlo- niedobrze mi sie zrobilo. To nie byla zadna zazdrosc, tylko swiadomosc ze jest on rowniez istota seksualna- wzbudzila we mnie obrzydzenie.Zreszta czuc ze ze mna jest cos nie tak, wiem ze odpycham facetow- choc ogolnie jestem wciaz atrakcyjna, wesola i mila. Nikt do mnie "nie zarywa" WIem ze to nie jest normalne..jestem zalmana..bede sama ...brzydzi mnie plciowosc poprostu dodam ze nie mam kasy na zadnych seksuologow...chodzilam juz na terapie,ponad rok.. nie udalo sie znalezc przyczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach