Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ukryta prawda

Zrobiłam sobie kolację

Polecane posty

Śniadanie jadłam bardzo mało: jajecznica na boczku, kawa,herbata i 6 bułek hamburgerówek Drugie śniadanie: Drożdżówka z serem, dwa pączki, 3 kanapki z szynką, herbata Obiad: I DANIE:zupa pomidorowa, II DANIE:kotlet schabowy, ziemniaki, kapusta zasmażana Deser: Tort tiramisu(od sawickiego w myślenicach), jeden kawałek ciasta czarnego lasu(od złotego kłosa w myślenicach), kawałek ciasta jadzi(z domu chleba) oraz sok pomarańczowy, cola i chipsy Podwieczorek: Budyń czekoladowy, czekolada milka i lody truskawkowe oraz kawa murzynek Kolacja zjedzona o 00:00: 2 jajka na miękko, kanapki z masłem, oraz pare kanapek z nutellą, zapiekankę i 7 pączków

Moje menu na dzisiaj I śniadanie: Kanapki z szynką na której jest majonez i musztarda, na to kłade ser i oblewam ketchupem, a później ugotowane jajko no i masło extra. Najlepsze jest z bułgą hamburgerową. Zjadłam dzisiaj 12 bułek, do tego kawa z mlekiem i cukrem, oraz herbata(3 łyżeczki cukru). II śniadania: Pizza z serem,szynką i pieczarkami, polana ketchupem oraz mirinda Obiad: -Znowu zupa pomidorowa -Tak samo kotlet schabowy z ziemniakami i kapustą

Gość vhgvhvhg
cześć Edyta Trapp

Pomidorowa na nogach z kurczaka. Zalana koncentratem pudliszki, zagęszczona śmietaną, makaron kokardki z lubelli.

Gość Safiraa
stanowczo za dużo jesz. gdybym tyle i tak niezdrowo jadła co ty, byłabym jak szafa trzydrzwiowa

TELENOWELE: Dziedziczna nienawiść,Po prostu miłość,Alvaro,Z głową w chmurach,Słodka trucizna,Życie jak muzyka,Barwy grzechu,Niewolnica Isaura (1 wersja),Niewolnica Isaura (2 wersja),Luz Maria,Fiorella,Cud miłości,Serca na rozdrożu,Zbuntowany anioł,Dziki księżyc,Amor Latino,Krople miłośći,Przyjaciółki i rywalki,Córka przeznaczenia,Zdradzona miłość,Biały welon,Ścieżki miłości,Serce z kamienia,Zaklęte serce,Prawdziwa miłość,Miłość na sprzedaż,Córka ogrodnika,Osaczona,Kachorra to ja,Brzydula,Gorzka zemsta,Antonella,Wdowa w bieli,Miłość jak czekolada,Hacjenda La tormenta,Kobieta w lustrze, wieczny płomień miłości,zemsta moja miłość,Lalola,Nie igraj z aniołem,Idiotki nie idą do nieba, Do diabła z przystojniakami,Sos mi vida,Zemsta moja miłość,Ja ona i Ewa, Miłość i przeznaczenie,Sidła namiętności POLSKIE SERIALE:Klan,Plebania,M jak miłość,Barwy szczęścia,Na dobre i na złe, Złotopolscy, Egzamin z życia,Kopciuszek,Samo życie,Pierwsza miłość,Na wspólnej,Życie jak poker,Wszyscy kochają Romana, Fala zbrodni, Na krawędzi, Prawo miasta,Król przedmieścia, Niania, Hela w opałach, Anioł Stróż, Magda M.,Prawo Agaty, Przepis na życie, dlaczego ja?, trudne sprawy, pamiętniki z wakacji, nieprawdopodobne a jednak, zdrady, malanowski i partnerzy, miodowe lata, 13 posterunek,rodzina zastępcza,rodzina zastępcza plus, całkiem nowe lata miodowe, graczykowie, świat według kiepskich,duża przerwa,pucuś,myszka walewska,mamuśki,synowie,lokatorzy,sąsiedzi,bulionerzy,Trędowata,Zostać miss,zostać miss 2, w11,detektywi,szpital,kocham enter,ukryta prawda, sędzia anna maria wesołowska,sąd rodzinny,BrzydUla,Majka, Julia,Prosto w serce ZAGRANICZNE SERIALE:Pasadena,Wybrańcy fortuny,Moda na sukces,Żar młodości,Pokolenia,Dynastia,Dynastia Colbych, Przyjaciele,Różowe lata 70te,Pomoc domowa,Nania(rosyjska),Wszyscy kochają Raymonda,Rodzina Soprano,Renegat,Superman, Brzydula Betty,Z archiwum X,Jezioro marzeń,Asy z klasy,Ja Klaudiusz,Świat według Bundych,Allo Allo