Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrzemekWrocek

Dzień Dobry Bardzo :)

Polecane posty

Gość KINOREK
a witam i również życzę miłego dnia i dużo sexu z rana :)

Gość kingasminga
Hej wszystkim :)

Gość ale ale fajna
Również zyczę miłego dnia , smacznej kawusi i miłego czytania xD

Gość htc
Godmorgon Jestem uczulona na dwa slowa moze wiecej WITAM i KAWUSIA

Gość też tak mam[cool]
Vera 🌻 lubię kawę i niech to będzie kawa a dzień dobry zawsze miłe zwłaszcza od Niego :)

Gość ;ghol;
nie rozumiem sformulowania '"dzien dobry bardzo" zabawne zawsze mnie smieszylo ale kawe wypije

Gość ;ghol;
puchatek tez brzmi pipowato

Gość ;ghol;
ha ha puchatek byl pipa !! mala glupia pipa i tak sie kojarzy a ktos kto czytal te gowniane opowaidania o malym przyglupie i dobieral do tego ideologie to sam ma niewiele wiecej rozumu . wybralas taki nick a nasmiewasz sie ze zdrobnien qra puchatek na ero

Gość ;ghol;
za to ty popoisujesz sie znajomoscia na wyzszym poziomie laciny i niemieckiego biuro tlumaczen otworz !

Witam wszystkich. Nie wiem, czy będzie dobry, bo za dwie godz. pochowam przyjaciółkę...jak zwykle tu jestem, żeby na chwilę o realnym świecie zapomnieć.Kawa...tak, przydałaby się, ale nie mam siły zrobić.

O jest ta, która sztukę ripostowania opanowała do perfekcji.błecheheheheh W duupę znowu zapomniałem o dzień dobry :P 🖐️

"Pochowam"? Czy naprawdę, mam to rozumieć jak zrozumiałem Słowianko. Aż mi spadł z twarzy ten głupi uśmieszek :(

Cześć Nowy, dalej walisz konia w samotności fantazjując przy tym o zwiędłych lochach, które widziałeś stojąc w kolejce po zasiłek? :D

Już nie w takiej samotności Vero, (jak miło w końcu napisać po ludzku ;) ) Prawie dokręciłem wała Jeszcze tylko wręcz kosmetyczne szczegóły a wtedy wybuchnę Ci śmiechem prosto w twarz. Dbając oczywiście o świeży oddech.... :D :D :D ...

Już się martwiłem że z powodów bliżej nieokreślonego focha, totalnie mnie zlewasz a tu proszę, miła niespodzianka. :) Najwyraźniej śniadanie było obfite i brzuszek pełen a z tym w parze idzie dobry humor. Ciekawe jak długo nie uda mi się go spierrdolić.

Nie wiem, Nowy, czy jesteś aż tak inteligentny, jak myślę, ale jak widać, tylko Ty zauważyłeś formę, więc może dobrze kombinujesz...Napisałam ją poprawnie.

Gość htc
Nie nawidze zdrobien jak mozna mowic o snie ktory ma zone i dzieci moj Tomeczku. Tomeczek moze mial 20 kobiet. To nie milosc matki do syna tylko mowiac zdrobniale klepie sie syna po glowie jako glupca albo 5 dziecko. Zaden szacunek ze strony matki. Witam wydale mnie sie ze uzywa sie do osob ktorych sie zna troche lepiej i radosc spotkanie. Nigdy nie do osob ktorych sie nie zna. Mieszkam w Se Tutaj nie ma zdrobien i witam mowie tylko do osob ktore ja zaprosilam do mojego domu.