Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szarlotka z rana jak śmietana

Nawet zębów nie mogę dobrze umyć, bo...

Polecane posty

od razu mnie mdli i boję się, że się porzygam :-o

Gość vugdrsfgjh
mnie nie mdliło tylko od chyba colgate propolis takiej z miodem

W takim razie zakupię dzisiaj tą pastę, bo to zaczyna zakrawać na paranoję, a jestem dopiero na początku ciąży. Oczywiście nie wspomnę o tym, że raz dziennie muszę się porzygać, bo inaczej dzień byłby stracony, a nie mdli mnie tylko jak śpię, a wczoraj zasnęłam o 3 dopiero.

adsadsa - no ja jestem właśnie w trakcie przeziębienia, więc kaszel to dla mnie katorga, bo muszę mieć zawsze dostęp do wolnego kibelka, bo nigdy nie wiadomo jak to się skończy.

Katar to samo, a że mam całoroczny alergiczny to zawsze rano muszę wydmuchać nos, w ciąży to była masakra :o współczuje Ci autorko :)

Hahaha ja też musiałam z rana zwymiotować bo inaczej nawet śniadania bym nie zjadła, na czczo lepiej się wymiotuje niż później jedzeniem :D

Dokładnie. A urodziłaś syna czy córkę? :)

U mnie jeszcze za wcześnie na prognozy, ale przeczuwam intensywnie również syna :D

od 6 do 16 tc mega mdłości, nawet nie mogłam lodówki otworzyć bo mnie mdliło :D potem przez rok po urodzeniu dziecka nie mogłam jesć szczypiorku i kiszonych ogórków bo mnie od czasu ciąży odrzucało :D W którym jesteś tc?

Gość zapytaj lekarzaa
poszlamdo dentysty specjalnie sie dowiedziec o to mycie zabow, mdlilo mnie od patrzenia na paste i szczoteczke ( nawet bez pasty nie moglam szczotkowac zebow) poradzil mi plukanie ust i zycie gum bez cukru zamiast normalnego mycia

W 8tc, mdli mnie też tak 6tc. Jestem załamana jak ma to trwać jeszcze przez kolejne 8 tygodni. Ja lodówkę mogę otworzyć, nawet mogę coś zjeść, ale potem z reguły to zwracam :/ I powiem szczerze, że chyba wolałabym częściej rzygać niż, żeby mnie tak mdliło przez cały dzień.

Ale ja chyba nie dam rady tak bez szczotkowania - to taka podświadomość moja.

Ja bym też nie mogła nie myć. Żeby je umyć musiałam obowiązkowo najpierw zwymiotować, inaczej nie dałabym rady :o Raz mnie zemdliło jak resztki z obiadu do śmietnika wyrzucałam :D 8 tydzień... o to początki ;) choć każda ciężarna ma inaczej, może nie będziesz musiała się tyle męczyć co ja

Gość ciezarowka31
po trzech mscach bedzie lepiej:P