Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

dzien wegierski

Polecane posty

Kluski juz sa. Schabowe kolo 17, bo goscie beda o 18.30. Teraz jestem w Almie i nakladam kiszone do woreczka, jakby ktos chcial zakasic wodke. Ja wodki nie pije jakby co. Ubieram sie na luzie: biale tenisowki, jeansy Lee (400 zl) i oryginalne polo Lacoste (350 zl) turkusowe🖐️ Niech przyjaciele z Wegier widza, ze bidy nie ma🖐️

Gość DLA PEWNOSCI NIE ODRYWAJ
METEK Z CENAMI BO WE WSZYSTKIM ZJEBANIE WYGLADASZ I MOGĄ SIĘ NIE DOMYSLIC

@lars: dzieki:) nudne i spokojne zycie to jest to co lubie:) trzeba umiec cieszyc sie malymi rzeczami i je doceniac. Wtedy mozna byc nawet szczesliwym. Ja jestem:)🖐️

Gość A TE KLUCHY WYWAL KIEDY NATKA
NIEBEDZIE PATRZYŁA BO TO ŻARCIE PLEBSU TYLKO WSTYDU PRZED GOSCMI NAROBI

Kluski ze skwarkami i podsmazana kapusta. Z polskich tez sledzi, tatarek. Tatarek przyrzadze osobiscie przy Wegrach, zeby wiedzieli jak to sie robi i jako pierwszy zdegustuje.

Skarpety Tommy Hilfiger, bokserki Atlantic, pasek Hugo Boss, zegarek Swatch, woda d'Hermes, wiec pare zlotych na sobie bede mial🖐️

Gość Ale zjeba dzis fantazja
ponosi

Jesli chodzi o muze, to: na poczatek jakis jazz w tle, troche polskich starych kawalkow, a jak pojemy i popijemy to zalacze jakis house i bedzie sie mozna troche pobujac. Na after party mam przygotowana plytke z chill outem.

Ok, zaczynamy po malu. Jedzenie i picie juz w wiekszosci na stole. Frank Sinatra - New York, New York 🖐️

Gość PLC SA
ale tandeta Macku... perfumy Terre D'Hermes - zapach setek panow w bialych kolnierzykach z warszawskich biurowcow, wszedzie to czuc Hugo Boss- przeceniona marka, ciuchy made in asia, mam nadzieje ze chociaz prawdziwa skora?:) Swatch - to zegarek dla nastolatka ewentualnie jakiegos hipstera Skarpety Hilfiger- kolejna marka , ktora ostatnio stala sie mega popularna wsrod ''korporacyjnych'' :D do tego majtasy Atlantica... Nie tego sie po tobie spodziewalam 😴:classic_cool:

Ok party sie juz toczy swoim zyciem;) To jest zegarek Swatch Irony, a nie taki z Miki Mouse na tarczy. Mam tez starego Atlantica. Obecnie przymierzam sie na Atlantica za 4900. Reszty tego co napisalas nie komentuje, bo byla niemerytoryczna. Aha, tak - skore potrafie rozpoznac wechem🖐️ Leczo i zupa ladnie schodzi. Kluski i wodeczka zreszta tez. Dzis jednak pije wodke, mam nadzieje, ze nie skonczy sie bojka.

Przyniesli jakies sikacze, rano zobacze co to jest i ci napisze. BAJM BIala armia

Gość tylko uważaj mi*
na oryginalne polo Lacoste za 350zł

Gość tylko uważaj mi*
i na oryginalne jeansy Lee uwaga--- raz, raz próba mikrofonu -- za 400zł!!!

Najebalem sie jak swinia i zarzygalam polo Lacoste. Stara mnie zabije, bo to od niej :o Jeansy tez zafajdalem, bo nie zdazylem do kibla po tych potrawach z przepisu zaby na odwyku. Chyba mnie oszukala.