Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka minety

Pytanie do facetów(minetka)

Polecane posty

Gość Fanka minety

Hej, powiedzcie mi, co najbardziej lubicie w minetce?

Gość Fanka minety
Jestem ciekawa czy podoba Wasm się smak kobiety, jej widok z takiej perspektywy, czy to że czujecie, że dajecie jej mega przyjemność? Czy coś jeszcze innego?

Gość zacznij
słowo "mega" oznacza milion.

Gość Fanka minety
Mozesz wiec to rozumiec tak, ze Twoje usta daja milion razy wiecej przyjemnosci niz jej paluszek

Gość Fanka minety
Nikt z Was minetki nie robi?

Gość konrad8831
smak zapach cipka pięknie wygląda mmmm uwialbiam

Gość Fan minetki
Fanka minety Robienie kobiecie minetki sprawia mi wiele przyjemnosci. Swiadomosc, ze moge w ten sposob dac kobiecie mega przezycia i czasami odlot porownywalny do chwilowej utraty swiadomosci, sprawia ,ze czuje sie szczesliwy. Czasami kobiety wstydza sie swojego zachowania i reakcji podczas przezywania orgazmu. To, ze pozwalaja nam facetom ogladac je w takim stanie, swiadczy o tym, jak wielkie maja do nas zaufanie. Maja czesto obawy, ze sluz, jaki wydzielaja, gdy sa mocno rozgrzane, obrzydza nas. Ale nie jest to prawda:). Gdy kobieta dba o higiene i ma zdrowa cipke, to jej soczki sa nawet przyjemne w smaku;) Widok kobiety z takiej perspektywy jest tez bardzo podniecajacy. Ma sie przed oczami rozowiotka cipeczke i jej lechtacke w stanie erekcji, oraz w dalszym planie jej ksztaltne piersi. Przyjemne sa tez odczucia, gdy zanurzymy jezyk w jej wnetrzu i poczujemy cieplo i delikatnosc tego wnetrza oraz czesto drzenie i skurcze spowodowane naplywajaca fala orgazmu. Podsmowujac; minetka daje nam wiele radosci, podnieca nas, utwierdza nas w tym, jak gleboka wiez nas laczy oraz daje nam mozliwosc ogladanie kobiety przezywajacej orgazm. A jest to widok nie do opisania:)

Gość WITAMINA C.
Ja robiłam .

Gość uwielbiam kiedy On
mnie tam 😘 mam nadzieję że dla Niego jest to tak przyjemne jak dla mnie brakuje mi tego... a minęło zaledwie...;)

Gość zielony kot
Uwielbiam wszystko co jest zwiazane z mineta. Smak, perspektywa patrzenia, dotyk, lubie jak jej lechtaczka twardnieje pod moim jezykiem, lubie jak ona wtedy drzy, jak rusza biodrami, jak jej brzuch mocniej i szybciej sie unosi pod wplywem glebszego oddechu.... Uwielbiam. Tak samo uwielbiam 69 wtedy doznania jeszcze inne i inna perspektywa patrzenia.

Gość Piotro098
uwielbiam to robic, a ona nie bardzo:-(