Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Master-Zombie

Szokująca patologia społeczna w Zgierzu.

Polecane posty

28-letnia kobieta - pogrążona w depresji - trzymając na ręką swoją 2,5-letnią córkę, oblała się w swoim mieszkaniu łatwopalną cieczą (podpałką do grilla ?) i dokonała samospalenia. Obie nie żyją.

Tymczasem, również dwa dni temu, w Gdańsku zastrzelono trzyosobową rodzinę. Tatuś podobno trudnił się gangsterką. Handlował karabinami kałasznikowa i granatnikami rakietowymi RPG-7. Wysyłał je w częściach, jako rzekomo fragmenty egzemplarzy muzealnych. Ponoć sprzątnęli go i jego rodzinę ludzie człowieka będącego wrogiem klienta zamordowanego.

Patologia społeczna nasila się również w Krakowie. Wczoraj, w Nowej Hucie, pobito na śmierć 20-letniego chłopaka. Podobno za szalik...

Gość fgddf4545gt
szkoda ze zabili to dziecko. piszą, ze to byl zawodowiec, a ja mysle, ze zwykly skurvysyn. zawodowiec nie zabilny niewinnego dziecka. chyba ze mam idealistyczny obraz rodem z leona zawodowca...

Gość Jola, lat 6
szkoda podpałki,sezon idzie:-(

Gość taki kraj tacy bandyci
tak master masz racje ... zobacz jak działa panstwo. pod kierownictwem PO. matka zabija sie z dieckiem do niedostaje sie do psychologa, lekarz odmawia przyjecia bo pracuje do 19 a jest jeszcze 3 pacjetwo... rozumiem nie bedize typ tyrał po 20 h. zabojstwo całej rodziny ... gosc ma miec sprawe za 5 dni o handel bronia a w mieskzaniu /garazu trzyma aresnal , czy to jest normalne ? nikt mu mieszkania nie przeszukał ? czemu tka sie dzieje ... patologi i promowanie patologi w mediach i internecie, dzis polityk mowi ze jak jestescie głodni to jedzcie szczaw z nasypu a odbiorca oglada ta papke i fixuje np. wrzuca w siec filmiki jak naciaga moszne na słoik. nie wiem niedługo ten niewyzyty od słoika zacznie gwałcic emerytki.

Egzekucja miała charakter typowy dla rosyjskiej mafii. Wiecie co myślę ? Że facet sprowadzał karabiny kałasznikowa i granatniki rakietowe z Obwodu Kaliningradzkiego, później je odsprzedawał, a sam spóźniał się z zapłaceniem podmiotowi od którego je kupował. Istnieje też możliwość że - jak napisałem w pierwszym poście - zabili go ludzie człowieka będącego wrogiem osoby której zamordowany sprzedawał broń, ale to jest mało prawdopodobne (zamordowany wysyłał giwery do USA).

Gość stalwol
no właśnie,debil-dewiant ze stalowej woli dopuszcza sie czynów nieobyczajnych,urągających ludzkiej godności,a pózniej żali się jaka to patologia w koło,tragedia:-(

Gość stalwol
jestem mieszkańcem stalowej woli,ale już się nie przyznaje do tego,bo ludzie mogą reagować naprawde różnie,wystarczy,że zobaczyli mosznologa w akcji i skad jest i dziekuje bardzo

master ty przestan myslec bo z tym u ciebie cieniutko. poco wysyłac bron do usa jak jest tam ogółnie dostpena. wystarczy kupic zgłosic ze sie zgubiło i sprzedac na czarnym rynku. idz ty lepiej chłopie do lekarza albo do pracy. widze ze w stalowej woli jakas Ewa warwuszko jest pielegniarka jak to twoja rodzina to popros niech cie przywróca na salowego w szpitalu to kaffe odpocznie od tych wypocin .

kiedys wszedłem online na prase miejscowa stalowej woli i ten typ master costam komentował popierajac PO. wkoncu ktos wkleił jego wyczyny w moszna . ciekawe czy jest sławny w waszym regionie.

Teraz Polska ma umowę z Rosją o "małym ruchu granicznym", więc eksportują do nas co się da. Lewą wódkę, papierosy, broń, dragi...

Gość stalwol
myśle nawet żeby zrzec się obywatelstwa tego miasta,ale to chyba nie mozliwe,mozna się zrzec obywatelstwa państwa,ale miasta wątpie.Jest mi tak wstyd za tego człowieka i nie tylko mi,bo wiele osób oglądało jego pokazy

Gość stalwol
ludzie mówią,że on jest upośledzony niegrożnie,jego rodzina powinna jednak ograniczyć mu dostęp do neta

Gość jest ktos ??
boze jaki idiota !!! to ze ma tak umowe to nize nzaczy ze nie ma kontroli granicznych dałnie ... poprostu o wizy nie musza sie ubiegac i tyle. myslisz ze jak maja taka umowe to ruscy moga se do nas jezdzic jak litwini praktycznie bez kotnroli ... chybA ze wyrywkowa. debilu nie wiesz nawet jak działa unia ....

Gość fgddf4545gt
mozesz miec racje, ze to rosjanie zabili, w koncu w czasie wojny rosjanie to byli zwyrodnialcami, mordowali sadystycznie wszystkich bez wyjątku, kobietom w ciązy przecinali brzuchy, zawieszali dzieci na pale, dlatego chyba mają to we krwi, zabili niewinne dziecko...

Gość jest ktos ??
niestety jestes zwykłym gównojadem master. łykasz wszystko co przeczytasz nie analizujesz nie wyciagasz wniosków. przeczytasz przeklepiesz na kaffe i git. jestes idealnym wyborca PO.

Gość Szokująca patologia w Stalowej
Pewien bezrobotny politolog, podejrzewany o upośledzenie umysłowe i, być może również, zboczenie seksulane naciąga mosznę na oczach milionów zszokowanych internautów swoją, wydawałoby się, gumową mosznę na słoik po majonezie Winiary o pojemności 425 ml. Szok. Do dziś wiele osób nie może wyjść ze stanu szoku pourazowego. Znane są również przypadki urazu do spożywania majonezu pewnej firmy

Gość jesttem ja
uczyłem sie z ty mdewiantem w klasie. milczek , mruk , onanista złapany w ubikacji. jego matka przychodziła czesciej do szkoły niż listonosz. non stop pokwaywał fujare debil. siedział w 5 klasie. uposledzony ruchowo nie cwiczył na wf. wrzucił bym fotke zbiorowa klasy ale zaraz wykreci afere ze go przesladuje czy cos.

Gość jesttem ja
hahah master gumowa moszna ... nowa ksywa

Gość ktoś gdzieś powiedział
że Polska to dziki kraj! czy nie miał racji? w Kanadzie nie musisz zamykać drzwi na noc,bo nikt ci nie wejdzie,a tu sprawdzam drzwi kilka razy,strach w dzień a co dopiero w nocy patrzę na tych młodych,nie- uczących się,niepracujących i jestem przerażona kiedyś tego nie było na taką skalę,każdy miał i serce i sumienie,a do tego w cenie był honor,wstyd i ambicja pomimo,że wszystko "zdobywało się". autor ma rację-patologia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jesttem ja
ten autor to najwiekszy dewiant na tym forum . wpisz w google słoik na mosznie.

Gość jesttem ja
ciekawe kiedy ten typ trafi na wiocha pl.

Osobiście jakbardziej obawiam się że takich przypadków może być z czasem więcej. Ze społeczeństwem dzieją się dziwne rzeczy - pisało o tym ostatnio również Gold Sugar - a winę, moim zdaniem, ponoszą za to głównie mass-media.

Gość master gumowe wory
ooo mass media . a politycy doprowadzający kraj do ubóstwa to sa cacy ?

Gość Ładnie hej hej
Dziwne rzeczy sie dzieją racja, ludzie moszne na słoik naciągają itd

Gość gość
up

Gość gość
up