Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
agiantkaa

Moja dieta - może ktoś się przyłączy? :)

Polecane posty

Cześć ;) Dziś mija mój 4 dzień na diecie. Nie jem dużo, nie liczę kalorii, nie jestem głodna, a brzuszek zmniejszył się już o 3 cm. Niestety waga mi się popsuła, ale raczej dążę do ''widoku'' niż spadku samej wody.. Nie mam ograniczonego terminu czy zamierzonego celu, bo to zawsze było skutkiem zakończenia mojej diety. I wiem, że czasami może zdarzyć się jakaś wpadka. Teraz mam ochotę na coś dobrego i kupuję sobie truskawkową maślankę - mało kaloryczna, a przepyszna. I w razie złamki będę się nią zapijała ;) Za mną już tyle diet.. z dobrym skutkiem i tym gorszym. Zdarzało mi się schudnąć 5 kg w tydzień, 7 kg w 3 tyg, 3 kg w tydzień.. przeszłam już wszystkie możliwe diety, ale teraz mówię sobie STOP i walczę dalej. Spożywam głównie białko - nie przywiązuję wagi do kalorii, bo wiem, że dużo w posiłkach, które jem ich nie ma. Jeśli będę miała ochotę na węglowodany to kupię ciemną bułkę z ziarnami i obłoże szynką z kurczaka, ale tylko i wyłącznie na śniadanie. Trzymam się zasady, że jeśli głównie węglowodany to tylko na śniadanie, bo przez cały dzień je spale. śniadanie; 2 jajka gotowane 2 śniadanie; duże jabłko obiad; kubek maślanki lub koktajl diety light ( truskawkowy, zupa krem z kurczaka, czekoladowy lub mocca ) kolacja; koktajl diety light Jeśli jem owoce to tylko i wyłącznie do 16.00, bo potem ciężko strawić cukry zawarte w nich. Kolacja różnie; 19, 20.. zawsze min 3 godziny przed snem. Jestem najedzona i to co jem jest dla mnie bardzo sycące. Może ktoś opowie swoją historię odchudzania? Ktoś przyłączy się z własnym sposobem :) ? Pozdrawiam serdecznie..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować