Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa zalosci bo ...

wymagaja ladnych cyckow, pupy, zgrabnych nog od kobiet, a sami maja suche klaty

Polecane posty

Gość faceci sa zalosci bo ...

i brak ewidentny miesni, chca kobiet o pieknych ksztaltach a sami maja zalosne i smieszne sylwentki. szczyt absurdu😠

Gość Lambadaqqq
Wymagac to sobie mogą. Mnie nie interesuje opinia ani preferencje kurdupli i krasnali z przaśno - buraczaną twarzą, niech szukają w swojej lidze albo zadowalają sie kobietami w formacie .jpg

Gość jhgkjjjjjjj
format PNG jest znacznie lepszy

Gość vbng
masz sposo racji, kiedyś koleżanka miała znajomego , na którego wszyscy mówili dupa- z powodu wyglądu jesgo tłustej gęby. Ciągle krytykował najładniejsze dziewczyny w towarzystwie

Gość vbng
nie pisze liga schabowa tylko przeciwna i krępuje mnie oraz obrzydza jak się oglądają ostattacyjnie takie wsioki pszenno-buraczane. Panie i panowie- patrzcie według siebie i swoich mozliwości. Odrobina samokrytycyzmu. Zresztą kulturani faceci nie oglądają się chamsko i natrętnie

Gość vbng
i scenka: lato, zeszłego roku. Pod sklepem spożywczym dwóch obleśiaków, łysina, brzuchol, rude wąsy, rzadkie zeby, słychać najpierw gromkie wciąganie smarków, potem nagłe chlust na chodnik. rubaszne, zachrypnięte hehehe , tekst do kolegi- "nu, bo jak ja poszłem".. i cisza. Idzie dziewczyna, na oko jakieś 17 lat. Młoda, wesoła, ładna. W ślicznej, letniej sukience. Starannie uczesana, zgrabna, ładnie pachnąca perfumami, kwiatuszek taki. I jeden oblech do drugiego ( a wiek- około 50) no, ta może być, ale cycki ma za małe...

Gość 987655yt5g
ładną pupe czy piersi czy zgrabne nogi bardzo łatwo uzyskać w porównaniu do dobrze wyglądającego męskiego brzucha chociażby. Mężczyźni muszą włożyć sporo czasu i enegrii by jakoś wyglądać dla Was Wy macie makijaż, jakieś ćwiczenia aerobowe i mase różnych rzeczy, które Wam ułatwiają zdobycie zadbanego wyglądu.

Gość vbng
ale też chodzi o wygląd ogólny o zadbane zeby, kulturę osobistą. Przecież facet niski nawet i wątły może wyglądać doskonale

Gość jui,uky78
porównywanie facetów 50+ i dziewczyn ok 20. śmiechu warte. dodatkowo dziewczyny się malują, zakładają bieliznę wyczczuplającą itp a faceci nie ukrywają się pod jakimiś rzeczami. Co powiesz o malujących się mężczyznach, poprawiających makijaż oczu itp. takby było ładnie?

Gość vbng
ale tak robią ci faceci, nie znam tsraej baby co się ogląda za smarkami a stare chłopy tak!

Gość ;ghol;
zgadzam sie a ostatnia wypowiedz z ust wyjeta najgorsi sa starsi zwichorwani panowie ,budowlancy itp. uwzaja ze moga miec kazda:D

Gość 987655yt5g
Jeśli chodzi o kulturę osobistą to kobiety są akurat dużo niżej od mężczyzn znam to z autopsji.

Gość vbng
naprawdę? ja widze wyciszone, spokojne i zadbane babki starsze a faceci- łokurvva.. masakra i padaka. zero myślenia zero. jakim cudem laska o hollywoodzkim uśmiechu ma spojrzeć na trepa z brązowymi pieńkami wyżartymi próchnicą? no jak?

Gość e4t65rtg
najgorsi sa starsi zwichorwani panowie ,budowlancy itp. uwzaja ze moga miec kazda Z jakiegoś powodu są tego pewni. Może dlatego, że na takich lecicie?

Ja już gdzies pisałam że ostatnio jechałam tramwajem i nie zauważyłam ani jednego atrkacyjnego faceta koło 30 a kobiet mnóstwo

Gość vbng
kto leci? takim nawet własna żona nie daje. żałosne. kiedyś zapytaam jednego dziada czy może mu córkę przypominam, ze się tak przygląda hahaha

Gość vbng
bo babki jak mają mniej kasy nawet to często i tak są zadbane- jakieś perfumki, higiena i czystośc na wysokim poziomie, wlosy zafarbowane, oko zrobione. Zdarzają się bardzo ładne starsze kobietya faceci przeważnie- jakiego mnie boziu stworzyłeś tak masz

Gość njun niezalogg
scenka z polskiego sądu: na ławie oskarzonych dwoch brzuchatych, lysiejących 50latkow, o kartoflanych, nalanych gebach, zeznaje policjant: " Na polecenie dmuchniecia w alkomat, zatrzymany, czyli obecny tu radny X odpowiedział, ze dmucha tylko osiemnastki."

Gość dfgdf
Mając ułatwione życie wymagacie tego samego poziomu od mężczyzn, którzy mają dużo trudniejsze życie i sporo żeczy się od nich wymaga. twarz- facet się nie wymaluje wy tak brzuch- facet musi długo ciężko ćwiczyć wy założycie bielizne wyszczuplającą klatka piersiowa- facet musi długo i ciężko ćwiczyć wy założycie push up kosmetyki- mężczyźni nie tylko nie mają ich tak dużo to jest to porozpraszane dodatkowo mężczyzna używający kosmetyków czy chodzący do dermatologa jest uważany przez kobiety jako niemęski ,wy macie ich pełno a nawet sklepy są specjalnie z nimi

Gość ;ghol';
sramy ,a nie lecimy "kiedyś zapytaam jednego dziada czy może mu córkę przypominam, ze się tak przygląda hahaha" tekst roku ,kupuje :D

Każdy niezależnie od płci powinien o siebie dbać. Ja np ze względu na moje pasje muszę utrzymywać wysoki poziom sprawności i jakąś siłę, wiec ćwiczę, ale można nawet ćwiczyć tylko po to żeby fanie wyglądać. No i wymagam żeby moja kobieta też o siebie dbał itd, nic w tym dziwnego. Śmieszne natomiast jest to jak jakiś patyczak albo grubas chce modelki :D Z kobietami tak samo, jeśli nie dba o siebie niech nie wymaga od facetów fajnego ciała

Gość vbng
jakie ułatwione litości?? twarz- jak jest zła cera to żaden makijaż nie pomoże, poza tym facet w naszej kulturze może być "brzydszy od diabła" a i tak będzie ok. np. duży nos, wąskie wargi ok, kobiety za to są pietnowane. Faceci maja grubsza skórę, wystarczy się myć, tonik jakiś i cera piekna. brzuch- ja raz przytyłam troszeczkę. na rozmiar 38/40. kupiłam bieliznę wyszczuplającą, rozmiar L. Jak mnie ścisnęło myślałam, ze zjadę, w tym nie da się chodzić to jakiś horror. Musiałam sama zrzucić , trudno. klatka piersiowa- eee push up? a co jak zdejmie? bez sensu, idąc tą ligiką też możesz napchać waty- tylko po co. Poza ttym kobiety miewają ramiona sflaczałe, trudno to wypracować, u faceta- migiem

Nie gadaj bzdur, żeby chudnąć w takim tempie jak facet kobieta musi 10x więcej ćwiczyć, podobnie by uzyskać kaloryfer Kobiety mają tkankę tłuszczową bo jest im niezbędna do roli biologicznej matki faceci mają mięśniową Kobiety wydają więcej na swój wygląd, faceci odpuszczają sobie..ciekawe dlaczego, przecież jest ich ok. 30 więcej niż pań więc aby znaleźć fajną partnerkę wypadałoby się postarać

Gość lenistwl
Lenistwo goni lenistwo

Nie ma co się przerzucać z tekstami "one / oni mają łatwiej" trzeba się sobą zająć, chociażby dla zdrowia :p

"kobieta musi 10x więcej ćwiczyć, podobnie by uzyskać kaloryfer" ­ a po cholerę ci kaloryfer? przecież u laski to wygląda tragicznie. ­ nie mamy testosteronu i nigdy nie będziemy miały takiego przyrostu masy jak faceci, kto by zresztą chciał mieć? o_O ­ niektórzy faceci za to tyją dużo szybciej od kobiet. cóż, wszystko ma 2 strony :P

Gość najzalosniejsi sa ci co mowia
ze kobiety wystarczy ze cos zrobia i wygladaja juz super a facet musi sie mega nameczyc by wygladac super wiec NIE BEDZIE ROBIC NIC. dlatego tez mamy tylu zapyzialym facetow tyle jest brzydali przez to ze NIC z soba nie robia, wiec na pewna sa leniwi i nie warci spluniecia. trzymac trzeba sie od takich co nie dbaja o siebie z daleka, bo wiadomo ze to NIC nigdy nie wlozy wysilku w cokolwiek 🖐️

Gość lenistwl
Ale facet żeby mieć taki brzuszek to musi na niego zapracować, to i może zapracować a pozbycie się jego.