Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa zalosci bo ...

wymagaja ladnych cyckow, pupy, zgrabnych nog od kobiet, a sami maja suche klaty

Polecane posty

Gość offerma
ehh

Gość jyjyyyyyy
Moorland - pewnie jakas meliniara, im to obojetne co facet robi

Gość jyjyyyyyy
co to ma byc ?

Nie widzisz różnicy między z innym się zachce a z innym byłoby lepiej?

"Ja już gdzies pisałam że ostatnio jechałam tramwajem i nie zauważyłam ani jednego atrkacyjnego faceta koło 30 a kobiet mnóstwo" ­ Zapomniała napisać, że chodzi o atrakcyjność charakteru :D Najśmieszniejsze jest to, że i tak wszyscy wiedzą, że chodzi o status a nie o żaden wygląd czy charakter. Oczywiście wszystko ma swoje granice np. nikt nie chce kogoś od kogo jebie jak ze ścieków ale poza tego typu przypadkami wszystko jest do zaakceptowania. Każda baba próbuje i tak urobić swojego faceta na własną modłę. ­ "a co mnie obchodza wymgania facetów? niech sobie wymagają i pozostają prawiczkami" ­ Ciebie brzydulo i tak nikt nie chce stad taka gorycz. Zawsze możesz jechać do Indii bo tylko tam gwałciciel nie będzie żądał rekompensaty za stosunek z wielorybem. ­ "faceci sa zalosci bo ...... sa zapatrzeni w wyglad" ­ A macie coś lepszego niż cycki i tyłek? Gdyby nie to; to wasze matki wieszały by wam kiełbasę na szyi aby chociaż psy za wami latały. ­ "Faceci to cioty. Mają wymagania , a tymczasem na ich widok chce się rzygać." ­ Po pierwsze: jeśli byliby ciotami to wyglądali by jak agent tomek. Po drugie: co mają wymagania do wyglądu? Po trzecie: nie wyobrażaj sobie jak się do ciebie dobierają to i rzygać ci się odechce. Może warto odwiedzić specjalistę? :D

Gość PLC SA
Darker - jeden z bardziej rozgarnietych facetow tutaj, brawo :D

Gość Heniu
No właśnie, w większości współczesne dziewczyny poza d..ą i cyckami nie mają praktycznie nic do zaoferowania. Wystarczy popatrzeć na zdjęcia na pierwszym lepszym portalu - permanentne skrzywienie ryja (tak zwany "dziubek"), wyciśnięte na wierzch wymiona i oczywiście fotka z ręki albo przed lustrem co w połączeniu z absolutnym brakiem inteligencji w oczach daje poziom intelektualny zbliżony do małpiatki. Same robicie z siebie obiekty seksualne a potem do facetów pretensje, że jesteście tylko towarem tudzież zlewem na spermę.

Gość bavsv
:D No właśnie, w większości współczesne dziewczyny poza d..ą i cyckami nie mają praktycznie nic do zaoferowania." :D ale przeciez dzisiejszym facetom to wystarcza a najlepiej gdyby oficjalnie mieli dwie kobiety jedna do garow druga do zabawy i towarzystwa :D

Mówicie o kobietach czy o gimnazjalistkach, bo chyba kategorie wiekowe wam się trochę popieprzyły..

Gość bada bada bim daga daga puff
Heniu nie pomyślałeś, że wygląd to jedno a charakter i wartość to drugie? Dla mnie to żałosne, kiedy faceci widząc atrakcyjną dziewczynę odbierają jej prawo do intelektu i mądrości. bo przecież blondyna w sukience i atrakcyjna fizycznie nie może nic zaoferować ze swojego wnętrza- to dopiero ograniczone i prostackie. Z drugiej strony szara myszka, niepomalowana dziewczyna nie jest gwarancją bogatego wnętrza! I tylko prawdziwie mądry i inteligentny człowiek patrzy na świat bez pryzmatu utartych stereotypów.

"Ciebie brzydulo i tak nikt nie chce stad taka gorycz. Zawsze możesz jechać do Indii bo tylko tam gwałciciel nie będzie żądał rekompensaty za stosunek z wielorybem." ­ dobre :classic_cool: ­ przedwczoraj łażąc po mieście widziałam tyle nastolatek z nadwagą, że aż żal serce ściska. chociaż na wiosnę mogłyby te tłuste dupska ruszyć, albo przynajmniej zlitować się i nie prezentować ich w obcisłych jeansach :o ­ to razi moja estetykę.

Gość Heniu
"Heniu nie pomyślałeś, że wygląd to jedno a charakter i wartość to drugie?" - też kiedyś mnie o to laska pytała ale spytałem jej, co można sądzić o charakterze laski, która dobrze się czuje w obrzyganych spodniach? I wybacz, miałem wiele lasek, ale żadna z tych "słitaśnych dziubasków" nie była nawet przeciętnie rozwinięta intelektualnie. A może implikujesz, że laska która pokazuje d..ę i cycki w sieci ma charakter i wartość? I może jeszcze skromna jest, co? Ja tam mam około 25 lat doświadczenia więc swoje wiem, wystarczy dłuższa chwila obserwacji i doskonale wiem z jaką samicą mam do czynienia.

Gość uuuuuuuuuuuuuup
up

Gość hnghnfbdvs
no tak ,dlatego my tez wymagamy dlatego faceci wyją do ksiezyca :)

Gość coverageman
"wymagaja ladnych cyckow, pupy, zgrabnych nog od kobiet" dodalbym jeszcze wciecie w talii, szerokie biodra, szczupla sylwetka, ladna anielska twarzyczka z wydatnymi ustami, brak zbednego owlosienia i pryszczy , dlugie geste wlosy i ma mi mowic 'jasniepanie'