Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faceci sa zalosci bo ...

wymagaja ladnych cyckow, pupy, zgrabnych nog od kobiet, a sami maja suche klaty

Polecane posty

Gość Heniu
"Ja już gdzies pisałam że ostatnio jechałam tramwajem i nie zauważyłam ani jednego atrkacyjnego faceta koło 30 a kobiet mnóstwo" - hah, to teraz wiem czemu panie się na mnie gapią jak na zjawisko astronomiczne kiedy czasami jadę tramwajem. Mam co prawda prawie 40 ale wyglądam na nieco ponad 30. Fakt faktem, faceci po 30 poruszają się samochodami swoimi lub służbowymi a w komunikacji miejskiej głównie emeryci, żule albo młodzież ucząca się. Ale dużo ładnych kobiet w tramwajach/autobusach, to prawda, inaczej wolałbym taksówką :) A wymagań nie mam jakiś absurdalnych, powiedziałbym, że dzisiejsi faceci w porównaniu z tymi sprzed 50 lat mają może z 5% ich wymagań - za to z kobietami odwrotnie, ich wymagania wzrosły. I może sobie taki facet gadać, że chce zgrabnej pupy a i tak jak się trafi pasztet to dupczy ile wlezie. Chyba tylko prawiki z forum mają jakieś chore wymogi typu ładna, dziewica, samotna ale towarzyska i tak dalej.

Gość Mineciarz 007..
Autorko ale to takze dziala w druga strone. Kobiety wymagaja cholera wie czego a same nic nie potrafia dac od siebie. Np w sexie. Wymagaja wielkiego kutasa mistrzowskiej minety itp itd a same nie potrafia porzadnie loda zrobic lub wcale go nie robia i/lub leza jak kloda i czekaja az facet zalatwi reszte. I to jest zalosne. Oczywiscie poniekad ty tez masz racje, faceci wymagaja perfekcji a sami wygladaja jak koguciki i vice versa. Takie zycie. DEAL WITH IT BITCH.

Gość Lajla3232
ja jestem brzydka, mam ryj podobny do Ch.Aguillery czyli szpetny z brzydkim kinolem a zawsze przez wiekszosc zycia mialam prawie samych przystojnych facetow. obecnie rowniez mam przystojnego i ladnie wyrzezbionego faceta. zas mam bardzo zgrabna sylwetke, szczupla i ladnie uksztaltowana i mam branie. cialo jest bardzo wazne bo skoro mna-dziewczyna o szczurzej gebie interesowal sie chlop przystojny, ponad 180 to chyba o czyms swiadczy? z tego co zauwazylam to tylko brzydale lub/i kurduple nazywali mnie per "brzydula, pasztet". brzydcy faceci bardzo czesto chamsko krytykuja wyglad kobiet- albo brzydale, albo grubasy, albo krasnoludki. raz bylam swiadkiem jak dwojka totalnych maszkar i paszczakow, wzrost 160 komentowala baardzo negatywnie wyglad calkiem do rzeczy babki na jakiejs ulotce :D wiem jak ona wygladala bo sama taka ulotke dostalam. brzydale sa zalosni bo wiedza ze nawet brzydula na niego nie splunie wiec sie mszcza. albo wujaszek mojego faceta...brzydki, maly karzel. w dodatku menel. ale wyglad kobiet jako pierwszy komentuje, rzecz jasna negatywnie :D

Gość gość urodzinowy 28
Nie poto mam samochod zebym jezdzil tramwajem.

Gość 3r32
Mając tak puste i zapatrzone w wygląd fizyczny kobiety nie ma sensu szukać partnerki

Gość vbng
puste i zapatrzone w wygląd? nie chce mi się tu pisać, niektórzy nie rozumieją, ze cyzte ubrania, czyste włosy, paznokcie, zdrowe wyleczone zęby to podstawa i myślą, ze to jest zapatrzenie w wygląd. a idź na drzewo chłopie. nawet najcieńszy fizyczie facet znajdzie babkę jak tylko nie jest brudasem i jest kulturalny i fajny. taka prawda. tylko niejeden zamiast zadbać o swoje wnętrze i zewnętrze woli popierdolić głupoty i czepiać się nawet najlepszych, obcych, niedostępnych babek. wyżywać się na nich że żyją. I fakt, im dgorszy facet tym gorsze komentarze.

Gość Magda-lena11
co za bzdury! facet niby ma ciezej zeby lepiej wygladac? buhahah komedia! niech mi wiec ktorys z was poda wspanialy przepis na piekny kobiecy biust (duzy i stojacy bo taki przeciez chcecie), ladny kragly tylek, plaski brzuch, brak cellulitu. tego akurat zaden makijaz nie zakryje. Mezczyzna sie nawet nie chce do dentysty isc i nareperowac te zgnile panele albo uzubelnic braki w klawiaturze, do tego czestow idze kolesi w garniaku ale z gleba za pazurem! smierdzacy oddech to kolejna sprawa! i nie gadajcie ze facetom tez ciezko wypracowac ladna klate, jakbyscie nie chclali tyle piwska tylko uprawiali sporty i dbali o to co jecie toby juz bylo polowe sukcesu, nikt tu nie wymaga klaty arniego szwarca ale smieszne jest jak facet z kaldunem piwnym zakrywajacym przyrodzenie szuka bogini pieknosci!

Gość vbng
w zdrowym ciele zdrowych duch i szczęsliwy, rozwijający się cżłwoiek- poczytaj o piramidzie potrzeb maslowa. Dowiesz się, że nie wystarczy spocząc na podstawie fizjologicznej, a jak ktoś nawet tutaj kuleje to jst.. sorry- idiotą.

Gość reerger
"nawet najcieńszy fizyczie facet znajdzie babkę jak tylko nie jest brudasem i jest kulturalny i fajny. taka prawda." 8 W takim razie powinienem mieć charem a nie byłem nigdy w związku.

Gość vbng
wszyscy moi koledzy "leszcze" mają dziewczyny, każdy jeden, każdy! A skąd ma? Bo jest czysty, ma zrównoważony charakter, stara się coś ze sobą robić. Rozwija się przez całe życie, uczy czegoś nowego, ma coś do powiedzenia i nie straszy brakiem higieny

Gość vbng
reerger- ale sama do drzwi nie zapuka- musisz poznawać dziewczyny, rozmawiać z nimi. wtedy zobaczysz- znajdziesz.

Gość vbng
tylko nie na kafe ale normalnie, w życiu- zapisz się na jakiś kurs, masz jakieś zainteresowania? to poszukaj ludzi o podobnych!

Gość faceci sa zalosci bo ...
... sa zapatrzeni w wyglad, szkoda tylko ze w kobiet, a sobie nie poswiecaja czasu zadnego na zadbanie o siebie, o lepszy wyglad wlasny, bo im to za duzo wysilku by zjadlo i meskiej wrodzonej dumy i sily twierdzac ze to kobieta ma wygladac u boku faceta, wiec nie beda robic kompletnie absolutnie nic !!!. dla wlasnej sprzecznosci beda oczekiwac doskonalego wygladu od kobiet i stekolic, ze kobiety tylko zajmuja sie wygladem przez co sa puste !!!. gatunek meski jest az tak tepy, nielogiczny i sprzeczny.

Gość vbng
na szczęście nie wszy\scy, ogólnie pustaków plci obojga nie brak, niestety

Nie wiem czemu wy się tak spinacie, kto ma łatwiej a kto nie. Co was to obchodzi. Dla zdrowia ćwiczcie i dbajcie o siebie, a nie tupcie nóżkami bo "on/ona ma łatwiej" :o żałosne...

Gość 678ityjy
"fiku mikuuu a co mnie obchodza wymgania facetów? niech sobie wymagają i pozostają prawiczkami " Czyli Ciebie interesują faceci co puszczają się z każdą spotkaną kobietą - no takiej kobiety to żaden szanujący się mężczyzna nie będzie chciał.

Gość fy6t7yuhji
I tak facet z wylewającym się brzuchem szybciej znajdzie dziewczynę niż taki z normalną budową ciała bo norma jest dla kobiet nudna

Gość 4tu4ty
fiku jedzie na wibrze pod jotpegi brunetow:-D

Gość SW 1313
Akurat takie wymagania są w porządku, bo większość kobiet marzy by wyglądać jak te łodygi z wybiegów. To ma się nijak do wymagań dotyczących zaokrąglonej pupy, zaokrąglonych bioder, odstającego tyłka, wąskiej talii czy pełnych piersi.

"a co mnie obchodza wymgania facetów? niech sobie wymagają i pozostają prawiczkami" ­ a co facetów obchodzą wymagania fiku miku? ­ niech sobie wymaga i pozostanie dziewicą [cool

Gość zaba dobrze prawi
fiku ma cala liste wymagan a sama chce zeby faceci nie mieli hipokryzja jednym slowem

Gość no to rzeczywiscie smutne
jak kobieta podobna z twarzy do Ch. Aguilery ze swietna figura jest zdaniem facetow brzydka to chyba zadna im nie dogodzi, nie warto sie dla nich wysilac nawet

Gość er5y6th66tg
" no to rzeczywiscie smutne jak kobieta podobna z twarzy do Ch. Aguilery ze swietna figura jest zdaniem facetow brzydka to chyba zadna im nie dogodzi, nie warto sie dla nich wysilac nawet " My doszliśmy do tego samego zdania i dlatego kobieta założyła ten temat