Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WITAMINA C.

Ankieta . . .

Polecane posty

Gość ja się wczoraj masturbowałam 3
no niejedna, niejedna... ale wole to niż szmacić się z kimś obcym. Nie jestem kukiełką do pieprzenia dla jakiegoś obcego kolesia. Nie dopuszczam w ogóle takiej myśli. Cięzko mi bez seksu,ale wytrzymam. dla tak udanego związku warto.

Gość WITAMINA C.
To ładny staż macie

dobrze trafiłam, wiem ,że z nikim innym się tak nie dopasuję jak z nim. Myslę,ze będziemy razem jeszcze bardzo długo.

Gość Fan minetki
ja się wczoraj masturbowałam 3 Rozumiem to. Jestem w podobnej sytuacji, co Ty. W potrzebach trzeba sobie samemu radzic, by nie zdradzic. A najwazniejsze jest to, by nie dopuszczac nawet takich mysli. ze cos takiego mogloby sie wydarzyc.

Gość WITAMINA C.
A ja narazie stałego związku nie planuje . U mnie to jak to mówią : żeby życie miało smaczek . . .

Gość Fan minetki
WITAMINA C. A Ty dopiero startujesz w zycie i wszystko jeszcze przed Toba . Tu masz przyklad, ze nie zawsze bedzie latwo. :D

Gość Fan minetki
WITAMINA C. Raz dziewczyna, raz chlopaczek?:D No nieeee. Masz takie ciagotki?:D

Gość WITAMINA C.
A kto twierdzi że życie jest łatwe ? Ale radzę sobie dosyć dobrze .

związek buduje się na dojrzałości, lojalności, uczciwości i odpowiedzialności za siebie i drugiego człowieka--kiedy obie strony podchodzą poważnie do życiowych kwestii--wtedy jest szansa na długą, trwałą, namiętną relację. Mój mąż mi ufa, zna mnie już długo i moje podejście na wiele aspektów. Po co miałabym skakać w bok? Żeby komuś ulżyć spuścić sobie z krzyża? żebym się czymś zaraziła? żebym zaszła w ciążę i złamała sobie zycie,udany związek,relację,która budowałam latami? Za duz o mogłabym stracic--dlatego nie dopuszczam takiej myśli nawet. P.S) gadałam ostatnio z mężem na skype i mówił mi,żebym kupiła sobie wibrator--no ale nie wiem...wstydzę się jakoś:P :P :P :P :P :P :P :P

Gość A ja wlasnie to
A ja wlasnie to robiłam i oglodam sobie dwie panie jak sie zabawiajo nie jestem les. Ale podnieca mnie to

Gość WITAMINA C.
-"a ja właśnie " jesteś les ?

Gość Fan minetki
ja się wczoraj masturbowałam 3 A mialabys chec kupic sobie wibrator? Myslalas juz moze o tym? Tu nie ma zadnego wstydu. Tyle osob juz to kupowalo, ze nie zdziwisz nikogo takim zakupem:D Ja swojej osobiscie kupowalem w sexshopie i nie ma sie czego wstydzic, bo nikt Cie tam nie zna. Ostatecznie sa tez zakupy internetowe:D Ja kupilem, ale moja i tak go nie uzywa. Przynajmniej tak twierdzi. Mowi, ze woli sie zadowolic paluszkiem:D Za duzo do stracenia, za chwile przyjemnosci. I jak sama piszesz, chwile polaczona z ogromnym ryzykiem. Bardzo rozsadne i przemyslane podejcie do tematu.

Gość WITAMINA C.
Fan a czy to coś złego że podobają mi się obie płcie ?

Gość Fan minetki
WITAMINA C. Osobiscie nie przeszkadza mi takie upodobanie obu plci. Umiem uszanowac innych i nie krytykuje tego.Jakos lesbijki mnie nie odrzucaja, ale geje tak. Ale ich tez bym nie krytykowal. Zapytalem tylko w powiazaniu do powiedzonka, ktore uzylas;)

Gość kobiety,lubicie smak spermy
podczas oralu? fan minetki--kończysz nieraz w ustach swojej kobiety? pozwala Ci na to?

Gość Fan minetki
kobiety,lubicie smak spermy Nigdy nie skonczylem w ustach kobiety. Lodzik owszem, ale wytrysk nie w ustach, tylko na zewnatrz. Moja nie chce finalu w ustach, a ja to umiem uszanowac i nie nalegam. Byc moze kojarzy jej sie to z prostytutkami, ale nigdy nie pytalem o to. Uwazam, ze gdybym to zrobil, to bym ja ponizyl.

Gość gość
Ja juz jestem po. Nie uzywam zabawek erotyznyh. Wiec musze sie zadowolic palcem, lub czyms o fajnym ksztalcie np. Dlugopisem, ostatnio wkladam sobie tez taka spiralna i dlugo muszle - jest mi bardzo przyjemnie gdy ja powoli wkrecam do muszelki a potem szybko wyciagam, rownie przyjemne jest wlozenie sobie calych sluchawek od telefonu( razem z mini jackiem i sluchawkami tymi co sie wklada do uszu tylko ze owinietymi w kawalek folii, a potrm energizne wyciagniecie ich z pochwy. Polecam jest bosko!