Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorian90___

Interesują mnie tylko nieprzeciętne kobiety.

Polecane posty

Gość Dorian90___

Muszą być inne od reszty spotykanych mi osób, wyróżniać się pod każdym względem, czy to imidżu, czy to zainteresowań, czy to gustów. Nie mogą słuchać tego, co słucha szara masa niewtajemniczonego w prawdziwe piękno plebsu, nie mogą czytać romansów i Coelho, mają reprezentować wyższość względem reszty śmiertelników, powinny być też artystkami i muzami, które roztaczają wokół potężny urok. Nie będę akceptował nawet najmniejszych przejawów fascynacji tym, co masowe - przykro mi, ale będąc fascynującym, młodym, pięknym mężczyzną o niszowych upodobaniach trudno bym zadowolił się przeciętniarami, które widuję na uczelni. Ostatnio spodobałem się pewnemu dziewczęciu, miło się rozmawiało, ładne to było, ale gdy dowiedziałem się, że słucha takiego gówna jak Pink Floyd czy The Beatles stwierdziłem, że ktoś taki nie może być moją wybranką. Będąc wyjątkowym mężczyzną nie można poprzestawać na byle kim.

Gość Safiraa
a ty pewnie słuchasz : ona tanczy dlamie

Gość Dorian90___
Obawiam się, że nie będziesz znała takich wykonawców jak Coil, Burial, Autechre czy Current 93.

Gość echhhhhhhhhhhhhhhh
Następny, który utożsamia bycie innym z byciem lepszym :/ Jestem uczulona na takich ludzi!

Gość Dorian90___
Gdzie jesteś, księżniczko?

Gość Dorian90___
Nie będę ukrywał, że czuję się lepszy od otoczenia, z jakim się stykam. W przeciwieństwie do jego reprezentantów mam bowiem nietuzinkową osobowość i wysublimowany gust, o którym niektórzy mogą jedynie pomarzyć. Znam się na literaturze, na teatrze, muzyce, sztuce, poszerzam wiedzę na różne tematy.Nie zamierzam więc czuć się z innymi na równi, a już na pewno być z kobietą, która nie spełnia moich wymagań.

dlatego też nigdy nie znajdziesz sobie odpowiedniej kobiety i do końca życia będziesz sam ;)

Gość Safiraa
mój gust muzyczny ma rozstrzał od lat 60 aż po dubstep. dlatego tez na jego(subiektywnym guście) podstawie nie osądzam czy ktoś jest unikalny. młody jesteś to bredzisz pompatycznie

Gość Dorian90___
Mógłbym mieć niejedną kobietą; przystojny, wykształcony, interesujący, uwodzicielski, podbiłem serce niejednej przedstawicielki odmiennej płci. Z tym, że większość odrzuciłem. Nie będę przecież obracał się w zwyczajnym towarzystwie i jeszcze udawał, że te ich rozmowy mnie pociągają. To nie w moim stylu. Jeśli towarzyszka nie słucha mnie i nadal kontaktuje się ze swoimi znajomymi z szarej masy, to przepraszam, ale nie ma o czym mówić. Moją eks odprawiłem właśnie z tego powodu.

Gość Dorian90___
O ile moja miła przebije się przez ten tłum szarych panienek, to nie będę. Wierzę, że tak będzie i będziemy razem wywyższeni ponad wszystko i wszystkich.

Gość Dorian90___
Nie będę komentować twojego wulgarnego stylu. To fatalnie o tobie świadczy.

Gość rtyrty
no popatrzcie i taki ideał siedzi na babskim forum jakim jest kafe i wylewa swoje żale zamiast zająć się swoimi nietuzinkowymi zainteresowaniami :P:P

Gość Dorian90___
W ogóle jakie to irytujące, gdy widząc, z jakim bożyszczem mają do czynienia, podbijają do mnie kobiety, które nawet w połowie mi nie dorównują. Większość po koszu z mojej strony i tak szuka pocieszenia wśród życiowych nieudaczników tylko po to, żeby ich cipa została zaspokojona. A ta ostatnia... Na początku byłem zauroczony, taka subtelna, elegancka, z dobrymi manierami, śliczna twarz, ale niestety... trochę zabrakło. Gdyby słuchała czegoś innego.

Gość Dorian90___
Lars, to nie jest temat dla fanów Metalliki - jakże PRZECIĘTNEJ grupy.

tutaj nie chodzi o mój styl ani zachowanie bo gdy chce jestem kulturalny a gdy chcę jestem niezłym chamem , ale słuchając wypocin takiego śmiecia jak ty , zastanawiam się o co chodzi , zobaczysz że szukając tego swojego ideału do usranej śmierci będziesz sam , chciałem napisać że ci współczuje , ale tak nie jest nie współczuje ci a wręcz życzę ci wszystkiego co najgorsze , po co takie śmiecie jak ty mają chodzić po tym świecie

Gość Grunt to Buka
To nie może być nic innego jak prowokacja.

Gość lalalalalalala1234
Masz plusa za gust muzyczny. Fajnie, że masz takie wymagania. Wrażliwi, inteligentni ludzie z poczuciem estetyki są cudowni w łóżku. Tylko Twoja roszczeniowa postawa jest irytująca.. pewnie dlatego, że sama zachowuję się podobnie ;) Powodzenia.

Gość Grunt to Buka
A, i jeszcze jedno - ktoś, kto ocenia jako gówno twórczość takich grup jak Pink Floyd i The Beatles to dopiero gówniany twór. Możesz nie lubić, kwestia gustu, ale to legendy, a ty jesteś zwykły hejter silący się na oryginalność.

Grunt to Buka także zastanawiałem się nad tym czy to nie jest prowokacja , ale możliwe że gdzieś na tym dziwnym świecie tacy idioci żyją i produkują się w internecie

Gość Dorian90___
Dziękuję, piękna. Cieszę się, że cenisz takich wykonawców, a nie zadowalasz się tym, co słuchają klienci/klientki pozbawieni poczucia estetyki, wyobraźni.

Gość drogeryjna
Dorian jak ja cierozumiem. Sama slcham voliumbit, the roerius, machinium68 i nie moge znalesc nikogo kto by mnie rozumial i podzielal me zainteresowania...

Gość IzabelllaP
Lubię inteligentnych ludzi o dużym poczuciu estetyki, doceniam, że są ludzie, którzy mają odmienne gusta niż większość, bo to świadczy o tym, że poszukują i są wrażliwi. Nienawidzę jednak, gdy ktoś z tego powodu myśli, że ma prawo czuć się kimś lepszym. A w tym przypadku niestety da się to wyraźnie odczuć. Gardzisz innymi, nie dajesz im szansy. Jesteś tak ograniczony, że nie rozumiesz, że poza twoim jakże genialnym światkiem są także inne, pewnie znacznie bogatsze środowiska. Kim w ogóle jesteś, żeby oceniać, że ktoś jest przeciętny? Zwykłym narcyzem i tyle. Twój problem nie polega więc na tym, że masz ciekawe zainteresowania, a na tym, że masz o sobie zbyt wysokie mniemanie i to jest niesamowicie odpychające...

Będziesz sam nie dlatego, że żadna ci nie "dorówna" tylko dla tego, że jesteś burak i prowokator :p

Gość ja uwielbiam ja
ona tu jest i pewnie nie chcciala zatanczyc dla ciebie haha beke mam z takich po,pier,dolencow musi ci sie ostro nudzic skoro takie dyrdymaly sobie w chorej łepetynce ubzdurales

to że komuś innemu podoba się inna muzyka nie znaczy, że jest gorszy :o jesteś mega płytki pewnie jesteś po gównianych humanistycznych studiach albo w trakcie :p

Gość ja uwielbiam ja
swoja drogą przerazajace jest to jak niektorzy na sile chca byc orginalni