Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dorian90___

Interesują mnie tylko nieprzeciętne kobiety.

Polecane posty

Gość Grunt to Buka
Słuchajcie sobie czego tam chcecie, rozwijajcie swe zainteresowania, ale też nie czujcie się z tego powodu jacyś wyjątkowi i ponad resztę. Jeśli oczywiście to nie prowo, bo tym ten temat zalatuje na km.

Gość arz
A jeśli Ci powie, że jej mieszkanie to oczko w głowie? :P

Gość Dorian90___
Jestem studentem elitarnego kierunku jakim jest historia, a ty pewnie skończyłeś jakąś szkółkę sadzenia marchewek.

Ale czekajcie... bo czegoś nie rozumiem... Skoro jesteś taki wspaniały, nieskazitelny i przyciągasz większość kobiet, to znaczy, że Twoja wymarzona kobieta nie powinna zwrócić w ogóle na Ciebie uwagi, tak? No bo tak sie Tobą zainteresuje, to znaczy, że dokonała wyboru, jakiego dokonuje większość... Czyli już nie jest oryginalna z unikatowym gustem :/

Gość Dorian90___
Bym zapomniał. Mój ideał z wyglądu - Dita von Teese. Mądra, piękna, oryginalna, kobieca, zdolna - bierzcie przykład, przeciętniary, a może i los się do was kiedyś uśmiechnie i poznacie swego Dorianka

Gość arz
Tak, tak, buty od Louboutina :)

historia elitarna :D Kasjer w biedronce to też elitarny zawód jak rozumiem :D ? Ja na jestem na inż produkcji :)

Gość tylko nieudacznik może
studiować coś tak głupiego jak historie :o kasa na markecie już czeka :D

Gość aniabrzeg2
16.03.2013] 14:37 [zgłoś do usunięcia]Dorian90___ Jestem studentem elitarnego kierunku jakim jest historia x o jaa :D:D:D:D:D:D:D

Gość Dorian90___
W tym przypadku akurat czynię wyjątek, bo kobiece uwielbienie bardzo mnie dowartościowuje i lubię jak się podobam wielu kobietom. Dlatego pragnę, żeby i ona się mną zauroczyła. I tak potem jest selekcja, która sprawi, że wszystkie niegodne polecą, a ona zostanie.

Gość Dorian90___
Nie, planuję karierę naukową, więc to raczej perspektywa dla was.

Gość Dorian90___
Zresztą, jestem tak bogaty, że pieniędzy wystarczy mi na całe życie, i to bez odwiedzania Biedronki (gdzie lepiej nie chodzić, żeby nie zarazić się jakimś choróbskiem od plebsu).

Gość Kocham Adriatyk
Czytam i nie wierzę... Tacy ludzie jak autor naprawdę istnieją? A może ktoś sobie jaja robi? Jest przecież zbyt piękne popołudnie, by nasz autor przebywał z takim plebsem jak my...

Istnieją ale to prowokacja jakiegoś bbrzydala Sory to nie jest twoja kasa tylko rodziców pewnie,albo spadek + gówniane studia =klasyka nieudacznictwa :p

Gość arz
Odreagowuje, bo ma dziecko, na które musi płacić i francę, w postaci mamy dziecka...

Gość ogUUrek
Autor jest skrzyżowaniem pawia z głuszcem...zafascynowanym swym tokowaniem i odbiciem oblicza w lustrze kałuży moczu wyleniałego knura..

Gość Dorian90___
Nie dla mnie piękna pogoda. Za dużo plebsu chodzi wtedy na spacery z ich bachorami. Co innego sztormy, burze, wiatry, deszcze... to jest pora dla ludzi wrażliwych, tajemniczych, uduchowionych.

Gość Dorian90___
Jestem bezdzietny, bo dzieci nienawidzę, chyba że byłyby niezwykłe.

Gość Dorian90___
Sam Oscar Wilde mi je nadał.

Gość Dorian90___
Tak, szkoda... Sam plebs tutaj przebywa i ma nikłe zrozumienie dla moich potrzeb. Odejdę zatem i będę szukał gdzie indziej tej madame... Tylko ona doceni mój geniusz.

Gość Grunt to Buka
Oscara w to nie mieszaj, wstydziłby się za takiego kogoś :D

Gość jshdhvfh
dorianku wsadz sobie w dupke troche gałganku. Jestes tak glupi w swojej mowie, ze chyba stane zaraz na glowie. Z twej glebi sie wydobywa nic innego jak gowno olbrzyma. Olbrzyma ktory wsadzil ci w ryja kilogram , jakby to ujac, kupy motyla.

Gość Dorian90___
Alternatywni bracia i siostry, apelują do was raz jeszcze : pogardzajcie przeciętnością, bylejakością, powierzchownymi ludziami, którzy nie potrafią czuć głębiej. Któregoś dnia zwyciężymy i już nie będzie plebsu, Biedronek i Metalliki.

Gość sillyrabbit
HA! no nie. Kariera naukowa ?! historia nie jest nawet prawdziwą nauką! Pozdrawiam wszystkich inżynierów,medyków,paramedyków,fizyków,matematyków i słuchaczy Pink Floyd!

Gość hjjjgjjj
dorianku a czy moj powyzszy wiersz ci sie podoba?