Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiadomoco

OWCZAREK NIEMIECKI DLUGOWLOSY PROSZE O RADY

Polecane posty

Gość niewiadomoco

Witam mam owczarka niemieckiego dlugowlosego ktory strasznie sie leni :( nie wiem co mam juz robic mam trzy tygodniowe dziecko i wszedzie w mieszkaniu sa wlosy psa sprzatam i odkurzam z 2-3 razy na dzien a one nadal sa i to nie tylko kiedy jest pora aby sie pies lenil ale caly czas:( moje pytanie brzmi co moge zrobic aby jakos zaradzic temu??? czy moge go ostrzyc na krotko??????? musze cos z tym zrobic bo tak sie nie da zyc:(:( nie chce go oddac bo by mi serce peklo ale nie moge tez pozwolic abysmy zyli w wlosach psa bo widomo taki maluszek potrzebuje czystego zadbanego domu a nie klakow fruwajacych po calym domu:( blagam o odpowiedz

Gość gdfgdfgdfgfd
pozbądź się dzieciaka 🖐️

Gość niewiadomoco
:/ prosze o powazne wypowiedzi :( czy moge go ogolic na krotko????????

Gość mam kota i piesa..
nie mozesz, jak teraz go obetniesz na krótko to sie rozchoruje na bank. poza tym krótsza siers tez bedzie wychodzic. wiem co mówie bo mam boksera i teaz teraz mocno gubi po całym mieszkaniu, tak więc krótka czy długa nie ma róznicy

Gość niewiadomoco
a czemu sie ma rozchorowac???? nie chce mu ogolic na bardzo krótko ale chociaz troche:( to co ja mam zrobic ??? nie moge juz z tymi klakami

Gość hshdhd
Znajdź mu dom. Jezu wilk w mieszkaniu. Ogarnijcie się ludzie. Trzeba nie mieć serca.

Gość piesy
Proponuję regularne wyczesywanie furminatorem :)

Gość gość
mam ten sam problem.dwuletnie dziecko i dwuletni owczarek. ale rozwiazanie jest proste. wyczesuje psiaka bardzo czesto i codziennie odkurzam mieszkanie. od i problem z glowy.

Gość gość
Wyczesywać codziennie a do pokoju dziecinnego psa nie wpuszczać.