Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i cos ty zrobila

Witajcie prosze o pomoc.

Polecane posty

Gość i cos ty zrobila

Byłem z dziewczyną przez dwa lata. Bywało różnie jak to w związkach ale ciągle zapewniała że kocha i że nie zostawi tak samo jak i ja. Przyszedł czas że zostawiła i to dla mojego kumpla ok pogodziłem się z tym bo znałem kumpla i wiedziałem że długo nie wytrzymają raem. Kontaktowałem się z nią cały czas rozmawialiśmy itp. dawałem jej nadzieje że jeszcze możemy być razem. Po miesiącu zerwała z tamtym i owczywiście rozmowy na temat powrotu już pierwszego dnia była kłótnia między nami więc i mi się wypaliło że już nigdy nie będziemy razem chociaż takiej pewności nie miałem nigdy. Dziś się dowiedziałem że ten dla którego mnie zostawiła spędził u niej kolejny wieczór wczoraj. Co myślicie o takiej dziewczynie?

Gość beeeeere
Że jest puszczalska.

Gość i cos ty zrobila
Dziewczyna ma dziecko ja w przyszłości chciałem zapewnić jej godne życie bo mam wielkie ambicje i jej i dziecku nic by nie brakowało. Facet dla którego mnie zostawiła ma 29 lat zero perspektyw na życie w całym swoim życiu dorobił się tylko Samsunga galaxy i nie ma nic poza tym. Czego wy kobiety tak naprawdę oczekujecie od faceta? Przy mnie czuła się bezpiecznie, miała wsparcie z mojej strony jak i mojej rodziny, nie piłem nigdy, nie oszukiwałem, nie zdradzałem, pokochałem dziecko jak swoje bo gdy się poznaliśmy mała miała roczek a tu takie cyrki.

Gość jakżyć
że byleś dla niej za nudny. sorry stary ale laski juz takie sa jesli nie miala z Toba wystarczajacych emocji to znalazla je w innym miejscu

Gość Mila***
Że jest pusta.. Bo bawi się uczuciami innych

Gość i cos ty zrobila
Nie miała ze mną emocji bo nie jestem rozrywkowy wolałem spędzać czas z nią niż po imprezach. Leżeliśmy wtuleni w siebie oglądając filmy i mówiła że jej to odpowiada. Często były wypady do kina jakąś pizze itp. ale widocznie to za mało tylko że ona ma dziecko i rozrywkowe życie nie jest już dla niej tak mi się wydawało gdy się decydowałem na związek.

Gość i cos ty zrobila
Nie ma kogoś kto pomoże? Chec zrozumieć to wszystko.

Gość jakżyć
to jak myslisz teraz siedzi w domu? nie. smiga pewnie po imprezach im wiecej alko tym lepiej nie masz sie co przejmowac. znajdziesz taka co bedzzie zaslugiwala na Twoje uczucia

Gość i cos ty zrobila
No właśnie to że w jej życiu się nic rozrywkowego nie dzieje to wiem. Siedzi wieczorami na fb i rozmawiamy. Po imprezach chodzić za bardzo nie może bo z dzieckiem nie ma kto zostawać. Matka nie chciała nawet jej do mnie czasami puścić bo mówiła że ma dziecko niech siedzi z dzieckiem

Gość Singielek...
Domniemam, że ten temat juz był przerabiany z Tobą. Z tego co pamietam to ma ona ok. 20 lat. zastanawiałeś się czemu nie jest z biologicznym ojcem dziecka. Może prawda jest taka, że temu nie odpowiadała rola "faceta z porożem".

Gość i cos ty zrobila
Nie było tego tematu z mojej strony. Biologiczny ojciec był tyranem i właśnie mocno rozrywkowym człowiekiem. Szukała spokojnego i lepiej trafić nie mogła a teraz znowu do tyrana uderzyła dlaczego tak się dzieje nie rozumie?

Gość Singielek...
Niektóre kobiety mają tendencje do toksycznych związków z draniami. Wychodząc z jednego wchodzą w kolejny. Taka kobieca psychika....

Gość Singielek...
Poszukaj sobie kobiety dojrzałej emocjonalnej a nie dziewczyny z huśtawką emocjonalną. To typ kobiet nienadający się do poważnego związku. Może kiedyś z czasem nabierze tej dojrzałości...

Gość i cos ty zrobila
Ehh tylko ciężko jest szukać innej jak jedną się dalej bardzo mocno kocha. Brakuje mi jej i to strasznie :(

Gość i cos ty zrobila
I szkoda mi jej naprawdę pomimo tego że skrzywdziła to mi jej szkoda bo przeżyliśmy ze sobą dwa piękne lata w których było wiele czułości i namiętności a ona teraz znowu jest z tyranem :(

Gość i cos ty zrobila
UP