Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieulotne

Biust, kilogramy, niski wzrost...

Polecane posty

Gość nieulotne

Witam, mam problem... otorz rocznikowo mam 17 lat i mam nie cale 164, nie jestem jak na taki wzrost przystalo chudziutka dziewczyna, waze 47,5 kg, i od 4 lat waga/wzrost sie nie zmienia. Mam masywne uda, brzuch - nie jest wysportowany ani plaski, jest wrecz "wydety", za to mam strasznie chudziutkie, malutkie raczki. Co do biustu... odkad pamietam w ogole nie rosnie, nawet jesli spojrze do lustra nie mam biustu NAWET typowej 13stki, czyli najmniejsza z miseczek. Nie ma dla mnie nawet odpowiedniego biustonoszu. Nie wiem co z tym zrobic, stawialam jesli chodzi o wzrost na zaburzenie wieku kostnego, kosci sie nie prawidlowo rozwijaja, ale to nie trwa rok - nie zmienilam sie nic od ponad 3 lat. A nie mowcie, ze na biust trzeba poczekac, ze dziewczyna dojrzewa do tego a tego roku zycia, sranie w banie, on w ogole nie rosnie. Od lat.. Gdy w wieku trzynastu lat w 1 gimnazjum kolezanki mialy jeszcze male biusty to sie nie martwilam, przyszlam po wakacjach do 3 klasy i mialy 3 razy wieksze niz przedtem, a ja? Stalam w miejscu. Pomozcie.

Gość nieulotne
Ktos potrafi pomoc?

Gość musisz
wybrac sie do lekarza, niech zbada chormony, szybko poki mozna jeszcze cos zrobic

Gość nieulotne
Do jakiegos specjalnego lekarza? Czy wystarczy lekarz z przychodni?

Gość do nieulotne
Biust rzeczywiscie może być dla ciebie problemem ale wzrost jest przecież zupełnie normalny a i waga do niego odpowiednia.Wręcz niska.Piszesz jednak o nieprawidlowych proporcjach swojego biala.Przyjzyj się kobietom w twojej rodzinie.Być może odziedziczylas taką a nie inną właśnie sylwetkę.

Gość qwertyuu788
nie ma w tym nic nienormalnego, że przestałaś rosnąć w wieku 13 lat. to raczej dość typowe- dziewczynki dość wcześnie osiągają ostateczny wzrost. jestem wysoka, mam raczej normalny biust i ostateczny wzrost osiagnęłam właśnie w wieku ok 13 lat. z cyckami tak samo. idź do lekarza jak chcesz, ale najprawdopodobniej tak masz wyglądać i tyle. a staniki istnieją również w takich rozmiarach jak 60A, 60B, 65AA itd- nawet jak jesteś kompletnie płaska, to znajdziesz cos dla siebie. a do tego nosząc dobrze dobrany stanik i prawidłowo go zakładając- wygarniając tłuszcz spod pach, pleców i klatki- z czasem wymodelujesz piersi w troche lepszy kształt i rozmiar