Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeziebiona pani.

Jestem przeziebiona i nudzi mi sie :p

Polecane posty

Gość Przeziebiona pani.

Leze sobie w lozeczku i zastanawiam sie czy ktos jeszcze jest chory. ;)

Gość kikiiku
Ja na głowę heh, zdrówka!

Gość Przeziebiona pani.
Hahagh , dziekuje :)

Gość kikiiku
Ma pani ochotę popisać tak kulturalnie bo tu nie widzę takich ludzi to na początek ile ma pani lat? Mam do pani kilka pytań,zgadza się pani;)

Gość Przeziebiona pani.
Oczywiscie, ze sie zgadzam. A moj wiek niech zostanie narazie zagadka, moze sie kikiiku zorietujesz po moich odpowiedziach.,:)

Gość kikiiku
Ok,jak pani chce. Czy wierzy pani w życie poza grobowe,czy miała pani kontakt jakiś z duchami? Polowa społeczeństwa miała taki kontakt,ale boi się o tym komu kolejek powiedzieć z racji tego ze będzie wyśmiany. Jeszcze jedno mniej parapsychologiczne, jaki jest pani stosunek do życia .mam tu na myśli, chwytaj dzień czy rozwazaj swoje decyzje

Gość Przeziebiona pani.
Jestem osoba, ktora raczej musi przemyslec swoje decyzje, ale wydaje mi sie, ze duzo na tym stracilam i dlatego ostatnimi czasy zmienia sie to. Co do zycia poza grobowego to mam mieszane uczucia, kiedys nie wierzylam, ale w sumie nie mam powodow aby nie wierzyc. Duzo sie o tym slyszy, a ostatni incydent w mojej bliskiej rodzinie dal mi duzo do namyslu i stwierdzam, ze zycie te jak najbardziej istnieje. Aha i jeszcze jedno, ja sama nie mialam stycznosci z duchami, ale jak napisalam wczesniej moi bliscy mieli. :) A ty kikiiku tak?

Gość kikiiku
Czy mogłaby pani przybliżyć ten incydent?byłabym wdzięczna, tak miałam doczynienia, jakby to pani przedstawić.. U mni w pokoju poprostu dzieją się dziwne rzeczy czest widzę taka czarna.. W sumie nie wiem co to ale to wygląda jakby mnie ktoś pilnował,odwiedzał, miałam tez tak ze widział postać była ona przezroczysta co dziwne zapytałam w kartach tarota czy ktoś jest w moim pokoju.. Pokazała się jedna karta z całej tali.. Zapytałam później o ta postać i znów wyszła mi ta sama karta,przypadek?nie sadze... Innym czasy.. Zmarł mi tato nie snil mi się jakie pol roku,poszłam na grób i poprosiłam aby się pojawił..jak myśli pani co się stało?

Gość Przeziebiona pani.
Mojej mamie ukazal sie jej tata. Przyszedl do niej w nocy w czarnej szcie z kapturem na glowie i zaczal ja dusic, nastepnie zdjal kaptur i powiedzial " nic nie chce Ci zrobic, ale oni mnie do tego zmuszaja. Bylo duzo takich historyjek jak np jeszcze ta, ze wlasnie ta sama osoba pokazala sie mojej malej kuzynce (ona miala wtedy 3 latka) , powiedziala, ze widziala takiego pana i wskazala zdjecie dziadka wlasnie, potem jej mama pozniej pokazala inne zdjecia , bo wiadomo, ze takie dziecko moglo to wymyslic, ale ona mowila, ze nie i pokazala znow na dziadka, wiec to tez nie przypadek. Duzo by tego opowiadac.

Gość kikiiku
pojawił w snie oczywiście.. Przapraszam za te błędy ale mam teł z klawiatura,która robi co chce,mam nadzieje ze nie ma Pani o to żalu.. Czy coś by się w pani zmieniło gdybym napisała coś co dotyczy życia poza grobowego? wiec tak moim zdaniem istnieje życie poza grobowe..poniewaz gdyby nie istniało nie mielibyśmy ochoty na to aby rano wstać wiedząc o tym ze i tak umrzemy... Wstając rani,zmuszając się do pójścia do pracy nie myśli pani ,po co idę przecież to nie ma sensu i tak umrę za jakiś czas,my ludzie mamy tutaj do spełnienia misje która później bd kontynuować.. Mam nadzieje ze wie pani o ci mi mniej więcej chodz

Gość kikiiku
Nie chce ci zrobić krzywdy ale oni mnie do tego zmuszają? Może ten człowiek był złym człowiekiem i teraz cierpi za swoje czyny? nie wiem mogę jedynie spekulować widzę ze nie jest pani zainteresowana dalsza konwersacja,juz nie nalegam dziękuję za rozmowę ma pani 33 lata?

Gość annkh
kikiiku, a co to była za karta, którą wyciągnęłaś? Złe byty żywią się naszą negatywną energią czyli np. strachem więc nie można się bać (wiem, że łatwo powiedzieć;p no ale tak jest), jak boimy już wszystko ma przewagę nad nami...

Gość Przeziebiona pani.
Nie mam 33 lat, duuuuuuuuuuzo mniej, bo 17 ;) nie co sadzic o tym zyciu po smierci

Gość demundo
kikiku to nie jest temat dla ciebie

Gość Przeziebiona pani.
Nie wim co o tym wszystkim myslec. A jesli chodzi o mojego dziadka to tez nie wiem. Nie byl zlym czlowiekiem.

Gość kikiiku
Demudo proponuje Ci zająć się swoim życiem i proszę nie mów co jest dla mnie a co nie.Nie znasz mnie wiec nie oceniaj ani tym bardziej nie mów co jest dla mnie. Jaka kartę? Z małymi postaciami przypominającymi duchy,dzięki ze mi to napisałaś,pomogło mi trochę z ta zła energia. Jestem człowiekiem o dość melancholijnym podejściu do życia ale staram się to w sobie zmienić. Jak to mówią wiem o co chodzi ale mi..pozdrawiam cieplutko ciebie i panią przeziebiona

Gość kikiiku
Jeżeli interesuje Cię ten temat,a mianowicie życie po śmierci ,polecam książkę życie po zyciu. Książka ta po przeczytaniu spowodowała ze chciałam umrzeć. Polecam!

Gość Przeziebiona pani.
Rzeczywiscie, sadze, ze godna uwagi. ;l

Gość hmm mm
tez leze i prycham... okropienstwo :(

Gość kikiiku
annkh nie boje się tego ponieważ juz się przyzwyczaiłam do obecności dziwnych jakby to powiedzieć postaci.. Czasami mam juz ich dosyć..ale to nie strach,oczywiście masz racje ponieważ w tym momencie kiedy czuje ich obecność jest przejaw strachu który występuje u mnie w tak myślę 10% reszta to juz obojętność i nie pewność gdzie też ma swój udzial

Gość kikiiku
Hmmm przepraszam ale tu temat dla wtajemniczonych,chyba ze interesujesz się zjawiskami paranormalnymi to możesz dorzucić coś od siebie. Pani przeziębiona co taka minka? A może chcesz zmienić temat? Zaproponuj jakiś :)

Gość annkh
Postawiłam karty i mi wyszło, że ta postać to starszy mężczyzna, nie jest negatywnie nastawiona, bardzo prawdopodobne, że Twój ojciec. Pogódź się z tym, że jego już nie ma i daj mu spokojnie funkcjonować w tamtym świecie (kiedyś się tam spotkacie), nie proś go aby był z Tobą, pozwól mu odejśc tam gdzie jego miejsce, nie zatrzymuj go tutaj na siłę, on już jest w innym wymiarze. Źycie po życiu dr Moodiego czytałam już dawno temu, tam są opisane przeżycie ludzi ze stanu śmierci klinicznej (NDE) i wszyscy mówią o tym, że śmierci nie trzeba się bać, że 'tam' jest fantastycznie i większość nie chciała już wracać na ziemię :)

Gość Przeziebiona pani.
Temat okay, ale zeby chciec umrzec po przeczytaniu ksiazki. O.o

Gość kikiiku
Jak postawilas karty?coś jeszcze wiesz??

Gość kikiiku
Ale o której postaci mówisz bo ta jedna to była dziewczynka to wiem na sto pro a to co na mnie jakby spogląda i patrzy jakby taka smuga wyłaniają a się z rogu pokoju to nie wiem. Może dlatego chciałam umrzeć bo to było tuż po śmierci mojego ojca.. Wiecie jak jest

Gość Przeziebiona pani.
No tak ;)

Gość Przeziebiona pani.
Umarliscie?

Gość kikiku , nie widzisz
ze zanudzasz?

Gość mister germany*
a moze podac herbatke z cytrynka ?