Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeziebiona pani.

Jestem przeziebiona i nudzi mi sie :p

Polecane posty

Gość kikiiku
Zanudzam.?interesujące inteligentna postacio!!! Pograb wodę,a odemnie grzecznie się odpi#erdol bo widzę ze nic na ten temat nie wiesz i tylko się teoretycznie przypirdalasz!

Gość kikiiku
herbatę z cytryna? Dla tego pana wyżej przydałby się nowy mozg! Pzdr

Gość kikiku , nie widzisz
no tak... ty z pewnoscia jestes inteligentna skoro nie pojmujesz ze ktos moze mowic prawde albo chociaz miec odmienne zdanie, glupi by sie zorientowal ze to luzny7 temat i wszyscy z grzecznosci ci odpowiadaja:O litosciiii

Gość kikiiku
A czy ja komuś nakazuje żeby myślał tak jak ja ? Pokaz mi w którym miejscu okazalam się egoistką,oceniasz mnie na podstawie paru zdań,które nie wiem nawet czy maja racje bytu... zastanów się nad sobą człowieku.

Gość kikiiku
Po pierwsze o jakiej prawdzie mówisz kolego... Prawda to jest to co widzimy na własne oczy.

Gość kikiiku
nawet nie wiesz co napisać wiec radze Ci następnym razem dobrze się zastanowić kiedy wkroczysz do jakieś konwersacji i caczniesz oceniać osoby,nie znając ich ani jego mentalności.rada- sprawdź czy cię nie ma w pokoju. pozdrawiam

Gość kikiku , nie widzisz
nawet nie wiesz co napisać nie przerzucaj swoich problemow na innych :) nie siedzę tutaj cały czas .,rada- sprawdź czy cię nie ma w pokoju. ' teksty na poziomie gimgówna... ale czego sie spodziewac po kafe i tak jestes egoistką, do tego niezbyt inteligentna, zegnam

Gość Przeziebiona pani.
Nie klocic sie! A herbatka chyba do mnie byla i ja chetnie skorzystam, bo ledwo oddycham juz.