Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szaraczka w złocie

Ekskluzywne kobietki

Polecane posty

Gość Szaraczka w złocie

Pomóżcie szarej myszce. Tak, chcę się pokazać, poszpanować, jestem wredną suką. Chodzi o to, że kiedyś pewni ludzie się śmiali z tego jak wyglądam (a wyglądałam tak z braku pieniędzy). Teraz się dorobiłam i chcę się pokazać. Na co dzień nadal jestem skromna i dlatego nie znam się na markowych ciuchach, kosmetykach, perfumach. Doradzicie mi jak się ubrać, czym pomalować i jak pachnieć? Wszystko ma być super ekstra drogie i oryginalne.

Gość Szaraczka w złocie
Jak wyglądać jak milion dolców?

Gość a kobieta powinna miec
pozszywaj banknoty :P Mi się czasami udaje tak wygladać, bo tak dokladnie mnie komplementuja, ale jeśli myślisz, że to kwestia tylko duzej kasy, to sie mylisz. Jak chcesz wygladać obłędnie a nie tandetnie, to znajdź dobrego stylistę. Oni też są drodzy :D

Gość acid_acid_2022
Przede wszystkim drogie i oryginalne szpilki. Dobrze by było gdybyś umiała w nich odpowiednio się poruszać, żeby nie wyglądało to groteskowo. Drogich perfum jest całe mnóstwo-idź do markowej drogerii i zaszalej. Poza tym odpowiednio dobrana biżuteria-musi być jednocześnie oryginalna ale też subtelna. Najważniejsze to żebyś była elegancka i pełna klasy. Wybieraj rzeczy drogie, ale zarazem proste i funkcjonalne-wtedy będziesz prawdziwą damą-i gwarantowane, że wszyscy pękną z zazdrości.