Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Prawiki - statystyka podejść w dzień

Polecane posty

W tym temacie prowadzić będziemy statystykę podejść do dziewczyn w ciągu dnia. Podajemy ilośc podejść, ew. telefony, randki itd. i atrakcyjność dziewczyny w skali 1-10. Ja przyznam się, że w tym roku nie wykonałem jeszcze żadnego podejścia, ale idzie wiosna i zamierzam ruszyć do ataku. Z tego co widzę, to nowy prawiczek - Prawiczandra w tym roku wykonał już kilka podejść.

Gość szpinak w dupie
Wole walic konia a nie bawic sie w podchody i tak mnie zadna nie chce

Gość Tdagp+
Po co ci dziewczyna?

no ja nie mam zadnych sukcesow nie podchodze do kobiet bo wiem ze raczej nie bede mial efektow

Gość 655555fr
a kiedy bedziecie liczyć ilość spotkan w sprawie pracy :P?

Gość PrawikMłody
Miałem sporo podejść i dziewczyny/kobiety skala według mnie 7/7,5+ w poniedziałek jest spotkanie z dwoma bo akurat idziemy we trójkę.

Gość PrawikMłody
pewnie pomyślałeś odrazu o seksie jak widzę ale nie chodzi o to choć nie wiem bo jedna wiedząc, że jestem prawiczkiem zasugerowała, że mnie wszystlkiego nauczy i nie wiem czy to był żart czy mówiła poważnie.

Gość PrawikMłody
co się działo na imprezie integracyjnej roku to wolę nie mówić :P Kilka na roku jest wolnych i coś tam spróbuje może coś poważnego z tego wyjdzie.

Gość PrawikMłody
Jedna w żartach pytała drugiej czy ze mną by trójkącika nie zrobiły. Wszystko żarty ale jak facet nie był z żadną kobietą to dosłownie skamieniałem bo na początku nie wiedziałem czy żartują czy to poważnie. Było jeszcze lepiej ale nie będę się rozpisywał. Tylko kurcze szkoda, że nie ma tej chemii jak narazie z żadną.

Gość Smarkiewicz
Ja nie podchodzę i nie będę podchodzić