Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wieczorny Tutex

Ale Warszawianki są długonogie :)

Polecane posty

Gość Wieczorny Tutex

Jechałem niedawno autobusem. Wsiadały same smukłe i długonogie laseczki ja z Top Model :) Teraz jestem w śródmieściu, wyglądam przez okno i tyle zgrabnych ślicznotek. Muszę wam powiedzieć, że jestem dumny z naszych dziewczyn. Byłem wielokrotnie w wielu miastach Polski i każde dziewczyny z tych miast się czymś charakteryzują. Katowiczanki są dowcipne i wyluzowane. Dziewczyny z Gdańska są bardzo miłe i uczynne. Wrocławianki to fajne dziewczyny. Krakowianki - no cóż, Krakowianki są sztucznie uprzejme i raczej na dystans. O Warszawiankach (tych przyjezdnych też) można mówić różne rzeczy, ale nigdzie nie spotkałem tylu długonogich, pięknych dziewczyn co w Warszawie.

Gość Rubbila
e tam, ja mieszkam w niezbyt dużym mieście i tu też jest wiele dziewczyn jak z Top Models :P

Gość gfbh
ja sie wybieram do warszawy za 2 mies

Gość Wieczorny Tutex
Jak będę miał wreszcie swój portal internetowy, to będę prosił Warszawianki, żeby zapozowały na ulicy do zdjęcia i promowały swoją piękna urodą Warszawę. Oczywiście na tej stronie będzie otwarte miejsce, żebyście promowali swoje miasta i miejscowości :) Pokażmy jakie mamy piękne dziewczyny w Polsce.

Gość Wieczorny Tutex
10 - 20 lat temu bardzo dużo dziewczyn było otyłych, jak w USA. Przez modę na wchodzące do Polski fastfoody. Teraz dzięki strasznej biedzie i Tuskowi dziewczyny mają smukłe figurki :)

Gość facet taki.....
potwierdzam w Warszawie nie brakuje pięknych kobiet:)

Gość Wieczorny Tutex
Lubię chodzić wieczorem Nowym Światem. W ciągu minuty mija mnie 50 zgrabnych ślicznotek. Kocham warszawskie dziewczyny ;)